Du søkte på: ivar enslaved blogg

Have a Cigar foto Ivar

Ivar Peersen er vår faste skribent når det gjelder Enslaved. Mest fordi han spiller i bandet, men også fordi han skriver fordømt bra. Her er andre og siste rapport fra bandets tur i Amerika 2015. Første del kan du lese her.

Les mer

mms_img719061889
I går feiret Norge 200 år med grunnlov. I Etne på Vestlandet benyttet de anledningen til å booke Ivar fra Enslaved som 17. mai-taler. Pyro gir deg talen i sin helhet. Eksklusivt!
Les mer

Enslaved2014del3Thai Lake City foto Vikky

Ivar Peersen topper hele greien med sitt tredje og siste reisebrev fra USA-turen. Virkelig klasse. Ordet er Ivars.

Les mer

Enslaved på tokt i USA

Av , 27. January 2014. Postet i Pyro, Reisebrev
0

enslaved2014Han kan IKKE kjøre foto Paul Ponkow

(It’s a chopper baby, foto: Paul Ponkow)

Enslaved er igjen på tur i USA. Denne gang sammen med like skjeggete og like skandinaviske Amon Amarth og like skjeggete men veldig amerikanske Skeletonwitch. Slikt blir det selvsagt galskap av. Nok en gang bøyer vi oss i støv for reiserapport fra Ivar Peersen.

Les mer

EnslavedEuropaThe Leprechaun King _ foto Brian McClain       

(The Leprechaun King Bekkis bak trommene i Belfast, foto: Brian McClain)

Enslaved fikk mot tradisjonen ikke Spelemann i år, men humøret er på topp når Ivar Peersen igjen rapporterer hjem til Norge fra den europeiske motorveien. Europablogg del 1 følger.

Les mer

Siste amerikabrev fra Enslaved

Av , 27. February 2013. Postet i Pyro, Reisebrev
2

1EnslavedGrutle og Ivar Bushwacker Regina photo Mirjam Vikingstad

(Ivar og Grutle, foto: Mirjam Vikingstad)

Spelemanngrossistene i Enslaved har vært på turné i USA, og underveis har de rapportert hjem til gamlelandet via Pyro. Siste reisebrev tikket inn i dag, og vi takker og bukker for fenomenal underholdning.

Les mer

EnslavedUSAEnslaved kokken Joe San Fran Photo Kabel

(Enslaved og Kokken Joe, foto: Finn Arne Nystad)

Enslaved fikk seg nyss nok en nominasjon til Spelemann, og er akkurat nå på turné i USA. Ivar Peersen rapporterer hjem til gamlelandet via Pyro.

Les mer

(foto: Finn Arne Nystad)

Ok. Ivar fra Enslaved bryter barrierer når det kommer til hvilke omgivelser metal spilles i, og ikke minst når det gjelder rapportering hjem til gamlelandet. LOL og alt det der.

Les mer

Enslaved har nok en gang reist rundt i Europa med sin progressive norske metal. Andre del av gitarist Ivar Peersens reisebrev leser du her. Stikkord: metal, toalett-krise, terroralarm, pass-mangel og mye mat.

Les mer

Tradisjonen tro leverer Ivar Peersen fra Enslaved herlige rapporter fra turnélivet. Denne gangen er det Europa som blir truffet av banden som også går under navnet Enslaved.

Les mer

Ivar Peersen og hans tapre metal-krigere i Enslaved er nå ferdig med sin lange turne i USA. Gjennom hele turen har Ivar servert oss herlige historier fra veien, og han avslutter i fin form med både dramatikk og suksess.

Les mer

Ville du hørt heavy metal fra denne karen? Selvsagt ville du det. Og ikke minst lest Ivars andre del av opplevelsene rundt i Nord-Amerika. Nok en gang anbefales det hele varmt.

Les mer

President Cato i storform. Alltid. Les siste del for denne gang. Vi aner at det blir mer når Enslaved legger ut på tur neste gang…

Les mer

Og vi elsker det! Ivar Peersen og resten av banden gjør Europa utrygg for bartendere og kelnere.

Les mer

Rocke-professor Ivar Peersen fra Enslaved melder hjem til sine egne fra turneen de er på sammen med Sahg og Dimmu Borgir. Ekte vare. Merk at bildet er av band-kollega Grutle. Kunne dog like gjerne vært Ivar.

Les mer

Enslaved er trygt hjemme i Bergen, og Ivar sendte oss denne herlige avslutningen på historien.

Les mer

Enslaved har blogget til oss fra USA, og vi feiret med konkurranse. Nå har bandet kommet hjem, og vi trekker vinnere mens vi venter på siste rapport fra Ivar.

Les mer

Ivar fra Enslaved gir oss en deilig ny rapport fra den pågående turneen i USA. Som alltid høyst lesverdig!

Les mer

Enslaved kjører løpet i Unaiten.

Les mer

Enslaved er på tur med Opeth i Nord-Amerika. Les om all galskapen her hver uke fremover.

Les mer