Se åttende episode av Leo&U-landslaget

Leo drar med seg gutta til Mallorca for å se hvordan nordmenn oppfører seg som utlendinger. Se siste episode av Leo & U-landslaget allerede nå!!

I siste episode av Leo & U-landslaget tar Leo med seg Jamal, AP og Soya til Magaluf på Mallorca.

Her er mange nordmenn på ferie, noen jobber og noen bosetter seg. Hvordan er det egentlig nordmenn oppfører seg når det er de som er utlendinger? Hva er forskjellene på dem og utlendinger i Norge?

Gutta koser seg i sola, møter både festklare nordmenn og lettkledde briter. De fester, kjører seagway og prøver å lære Jamal å svømme.

Med pirayaene, med barrakudaene, med alligatorene, med somalieren Jamal.

– Vi skal ut i havet og svømme no, mann. Med bølgene, med haiene, med pirayaene, med barrakudaene, med alligatorene, med somalieren Jamal, sier Leo og drar med seg Jamal fra hotellbassenget til sjøen for å svømme.

Gutta finner endel likheter mellom nordmenn i utlandet og utlendinger i Norge, men merker først og fremst at nordmenn føler seg mer fri når de er gjester i et annet land. Leo sier han får den samme følelsen av frihet år han svømmer i vannet.

Eg føler meg fucking fri i vannet,mann.

Dette blir guttenes siste tur sammen, i siste episode av Leo & U-landslaget, og det blir en vemodig avslutning når de skal oppsummere integreringsreisen på stranda.

– De blir i mindretall og da oppsøker de hverandre, og da er det lettere å snakke med hverandre, sier AP om hvorfor nordmenn kun henger med andre nordmenn når de er på Mallorca.

Da bør nordmenn forstå hvorfor somaliere bare henger med somaliere i Norge.

– Da bør nordmenn forstå hvorfor somaliere bare henger med somaliere i Norge, sier Leo.

Ulandslagets reise er over, og gutta har lært mye om norsk kultur og norske tradisjoner. Men føler deg seg som nordmenn?

– Jeg bare gjør min ting. Hvis de kritiserer meg, så kritiserer de meg, men jeg gjør min ting uansett, sier AP og konstaterer at han aldri blir helt norsk.

Jeg kommer til å være utelending for alltid. Jeg er ikke født her.

– Jeg føler det samme, gutter. Jeg kommer til å være utlending for alltid. Jeg er ikke født her. Men jeg føler jeg er integrert uten å bli en som de. Det handler bare om å passe inn og ikke kræsje. Pluss minus batteri, du vet, sier Leo.

 Se absolutt alle episodene av Leo & U-landslaget her!

Tom Soya har som vanlig hatt med seg sitt Soyacam på opptak.

Anakondaen til AP har mange kallenavn:

Se flere Soya-cam her