Se sjette episode av Leo & U-landslaget

I sjette episode skal U-landslaget ut i skogen og kjenne på kontakten med Moder Jord. Hvordan vil gutta trives vekk fra det urbane?

I sjette episode av Leo & U-landslaget skal gjengen ut i skogen for å finne ut hva som er greia med det norske forholdet til naturen. Hvordan vil Leo, Jamal, AP og Soya trives vekk fra det urbane?

Leo sender hvert medlem i U-landslaget et brev med følgende beskjed: “U-landslaget skal ut på tur og denne gangen skal vi bli i ett med naturen. Husk sovepose,gode sko, klær og alt det der. Ta med en ting, og bare en ting, som bidrar til det sosiale.”

Ta med en ting, og bare en ting, som bidrar til det sosiale.

– Jeg forventer skog. Fjell. Vått. Møte med naturen, ikke sant. Det verste som kan skje på en sånn tur, er at vi mister hverandre, sier AP etter å ha fått brevet.

Soya og Jamal er enig om at AP er den som vil slite mest på turen.

Akkurat som Brokeback Mountain, du veit, det er ikke et bra tegn.

– AP kommer til slite mest på turen, fordi han er så opptatt av å se bra ut. Så bruker han cowboy-boots, og vi skal i skogen. Det betyr et eller annet allerede.Akkurat som “Brokeback Mountain”, du veit, det er ikke et bra tegn, sier Soya før gutta skal ut i bushen.

Nordmenn er kjent for å ha et helt eget forhold til naturen, og en tur i skogen er den ultimate måten å finne roen på. Vil U-landslaget få den samme følelsen for norsk natur? Og hva skjer nå de blir med på en trommereise?

Så gikk jeg ut fra hullet og inn i et annet hull, og så tenkte jeg at nå kan jeg ikke tenkte på sex, nå må jeg meditere.

– Først sa du gå ned i et hull, det er masse maur rundt meg, så gikk jeg inn i det hullet og der kom det enda mer maur og ting fra det hullet. Så gikk jeg ut fra det hullet og inn i et annet hull, og så tenkte jeg at nå kan jeg ikke tenkte på sex, nå må jeg meditere, sier Leo på et tidspunkt.

Sjekk ut sjette episode av Leo & U-landslaget og få flere gullkorn fra gutta allerede nå!

 Les mer om U-landslaget og se tidligere episoder her!

 

Se flere Soya-cam her