Se sjuende episode av Leo&U-landslaget

I sjuende episode av Leo & U-landslaget blir du bedre kjent med gutta enn noensinne når de skal finne seg selv. Se episoden allerede nå!

I sjuende episode av Leo & U-landslaget sjekker Leo, Jamal, AP og Soya ut hva selvrealisering er for noe.

For de aller fleste nordmenn i dag er de grunnleggende behovene dekket, og å realisere seg selv er det siste punktet mange vil hake av på behovspyramiden. Leo mener at U-landslaget ikke utnytter potensialet sitt fullt ut, og drar med seg gutta for å sjekke ut hva selvrealisering kan bety.

Jeg har aldri hørt ordet “selvrealisering” før i dag.

– Jeg har aldri hørt ordet “selvrealisering” før i dag, sier Soya.

Det første gutta gjør er å teste ut yoga. I ettertid har AP, U-landslagets Don Juan, uttrykt at det er noe av det mest frustrerende han har vært med på.

De hadde veldig fleksible kropper og var svette.

– Det var veldig seksuelt tiltrekkende å se så mange damer som trener tidlig på morgenen. De hadde veldig fleksible kropper og var svette. Det var veldig vanskelig å holde seg konsentrert. 

U-landslaget tester ut yoga, de blir bedre kjent med seg selv, de fornyer stilen sin og de får kjenne på fryken på et av Oslos høyeste tak. Det er her Leo begynner å føle seg litt lurt som leder for U-landslaget.

Ka faen?! Skal eg dø for å lage tv?!

– “Ka faen? Skal eg dø for å lage tv?” Det var det jeg tenkte da jeg hørte om det. Jeg må jo for faen meg gjøre alt det de gjør jeg også. Det hadde vært digg hvis jeg bare kunne vært den som leda dem og så på. 

Selv om Leo er lederen i gruppa, betyr det nemlig ikke at han slipper å rappellere seg ned fra SAS-hotellet i Oslo. U-landslaget er enige om at det er noe av det skumleste de har gjort.

– Derfor sendte vi afrikanerne ned først. Akkurat som på skrekkfilm, der dør alltid afrikanerne først, sier Leo til P3.

Dette er episoden av U-landslaget du absolutt ikke bør gå glipp av – for her åpner gutta seg virkelig. Sjekk ut episoden!

Se tidligere episoder, og les mer om Leo & U-landslaget her!

Leo og U-landslaget tar også grep for å se om de kan gjøre mer for å utnytte utseendet sitt, og de får en real make-over.

Tom Soya har som vanlig hatt med seg sitt “Soyacam” på opptak, og her kan du se en liten bakom-video fra før gutta pynter på fasaden:

Se flere Soya-cam her