– Adlendalin-kick!

VIDEO: Tom Soya tror han er nødt til å hoppe fra SAS-hotellet i Oslo, for å finne ut hva selvrealisering betyr. Se bakomklipp fra galskapen!

I sjuende episode av Leo & U-landslaget sjekker LeoJamalAP og Soya ut hva selvrealisering er, og gutta må blant annet rappellere seg ned fra det såkalte “SAS-hotellet” i Oslo. 

Se sjuende episode av Leo & U-landslaget her!

Tom Soya har høydeskrekk og utfordringen om å komme seg ned fra det 22.etasjers høye hotellet falt ikke i god jord. Før han innså hva som skulle skje, trodde han at U-landslaget skulle på fest.

Når noen sier “det går ned”, så tenker jeg at det betyr at det skal skje noe fett.

– Jeg trodde jeg skulle på skybar på hotellet eller noe sånt. Jeg ble lurt av Leo og resten av teamet. Når noen sier “det går ned”, så tenker jeg at det betyr at det skal skje noe fett, en skikkelig fet fest, ikke sant. Det er et uttrykk vi bruker mye i Bergen.

Adrenalin

Da Soya så utstyret, og meterne ned til bakken, begynte han å få panikk, og det er her han beskriver det han føler med et ord som ikke finnes : Adlendalin-kick.

Jeg begynte nesten å grine.

– Da jeg fikk på meg utstyret tenkte jeg “shit- hva er det jeg holder på med?”. Jeg var dritredd og tenkte at jeg ikke kom til å overleve. Jeg begynte nesten å grine.

I ettertid er gullgutten fra Thailand glad for at han klarte å overvinne sin største skrekk.

– Jeg føler meg bra og lett. Jeg gjør det ikke en gang til, men nå vet jeg at jeg kan takle problemene mine uansett hva de er. 

Les også: -Jeg er oppkalt etter mannen på flaska

Selvreflektert shit

Fuck the selvreflektert-shit!

I rein frustrasjon, mens han dingler i et tau ned fra hotellet, roper Soya “Fuck the selvreflektert-shit!”. Det betyr likevel ikke at han ikke har trua på at det er lurt å utfordre og utforske seg selv.

– Jeg syns det er viktig med selvrealisering, og jeg tror ikke at det er noe nordmenn er bedre til enn utlendinger. Det er viktig å tenke på hvordan man er, og hvordan man kan bli et bedre og bedre menneske.

I tillegg til denne skrekkopplevelsen tester gutta ut yoga og får en skikkelig make-over. På andreplass over ting Soya helst skulle ønske han slapp å gjøre i Leo & U-landslaget; å klippe håret.

Jeg hatet det. Jeg så ut som hun i “Alle elsker Mary”.

– Jeg hatet det. Jeg så ut som hun i “Alle elsker Mary”. Hårsveisen er veldig lik. Men jeg lignet også litt på en sånn manga-figur, i en tegneserie. Mange asiater liker det, men jeg liker det ikke i det hele tatt.

Soya som kjendis

Jeg syns det er cool. Det er bra at vi får vist at vi ikke er skumle.

Selv om Jamal er den som har sterkest meninger og AP er U-landslagets Don Juan, er Soya kanskje den som har slått mest ann blant tv-seerne med sine upolerte norskkunnskaper og bedagelige stil.

– Jeg får masse meldinger fra folk som syns jeg er morsom, og jeg får mange kompliment for tida. Folk kommer bort og hilser på gata. Det gjelder voksne også, og det er mange gamle folk som smiler til meg. Jeg syns det er cool. Det er bra at vi får vist at vi ikke er skumle, men bare ungdommer som liker å ha det morsomt.

Se flere bakomklipp fra Soyacam her!

Se de andre episodene av Leo & U-landslaget her!

 

Se klipp fra før gutta skal inn å få make-over, filmet av ingen ringere enn Tom Soya: