Grillings på taket, masse gjester, live tatovering og party(telt). På søndag er det siste sending av Røyking Dreper og det blir Rooftop Extravagængsta!

Les mer

Sjampolini-frokost

Av , 22. May 2011. Postet i Ukategorisert
0

Vi hadde invitert de gale kokkene fra the Flying Culinary Cirkus, og jommen meg troppa de ikke opp med både slalombrus og jordbær! sjekk det ut!

Computer says no

Av , 10. May 2011. Postet i Gangsigns
0

Fikk ikke til de videogreiene i gårsdagens artikkelblogginnlegg ser det ut til, men det må vi da få fikset i løpet av dagen.

Inntil videre er det god stil å laste ned forrige podcast hvis du lurer på hvordan Tore Sagen reagerte når vi kalte han Steinar eller om Pål hadde gjort tung research i forkant av intervjuet.

Du finner podcasten i itunes eller HER     HER               ELLLEEEEEER   HEEEEEER

Det var riktig så kult at Tore stakk innom og her har vi jammen meg funnet gjengsterbildet av han også!

Tore "Liker kulturen rundt" Sagen

Tore "Liker kulturen rundt" Sagen

Dagens store nyhet er fortsatt foten til Pål som har blitt om mulig, enda blåere, så han er har vært hos bedriftshelsetjenesten hos NRK og nå venter vi på at noen fra teknisk verksted skal komme å amputere.

Det nærmer seg slutten på vær første (og siste?) sesong og vi er ikke snauere enn at vi vil avslutte med en heidundrandes fest. Så derfor inviterer vi til takfest på Marienlyst 29.mai mellom 12-14. Du kan følge oss på radioen som vanlig, men enda bedre, du kan få være med! Vi trekker lyttere hver sending fremover som får ta med en venn eller venninne for å være med på fest med oss og våre gjester!
Er ikke det balalika cowabunga så veit ikke vi.

Send inn en begrunnelse til roykingdreper@nrk.no om hvorfor akkurat du burde få ta med deg en venn på festen vår!

Vi har invitert alle som har vært gjester og involvert i programmet, hooker opp grill og no levende underholdning av ymse art og en DJ som spiller svisker og dadler.
I forrige sending klaga pål om at han ble påkjørt av en drosje natt til søndag i Trondheimsveien, og en av konsekvensene ble at han fikk ett litt artig ganglag, noe denne videoreportasjen illustrerer:

At det var vondt å bli overkjørt av en drosje er det fint liten tvil om, det ser ikke særlig godt ut ihvertfall. Men Pål er lagd av stål og lisenspenger om dagen, så det skal mer til for å knekke han. Mulig trikken eller en minibuss, fremtiden vil vise.  

Sånn ser foten din ut etter at du har blitt påkjørt

Sånn ser foten din ut etter at du har blitt påkjørt

Så det blei da litt hud denne uka også, imorra finner jeg kanskje gangsignsbildet av Tore Sagen, det virker som om Johnny har tatt det med seg hjem for dagen eller noe sånt, det ligger ihvertfall ikke i redaksjonslokalene.

En hemmelighet kan vi også avsløre denne uka:
Bin laden er død, men det viser seg at han døde under puls-step på Elexia på st.hanshaugen og ikke ble assasinert av Navy Seals Peace Fighters. Det har ikke den samme schwungen over seg og denne krigen må da selges inn riktig til befolkningen. Altså Osama er død, men det var fritert kylling og te med ekstremt mye sukker som var årsaken, ikke spesialsupersoldater med usynlige helikoptere og røngtendroner.

Etter tips fra superblogger Sandra King har vi nå gjort de nødvendige justeringene for å få denne bloggen til å bli populær. Populære mennesker lever lengre enn upopulære, som f.eks Hitler eller Saddam.

Tipsene vi fikk var å vise mer hud, så her skal dere få hud!

Pål spiser kjeks sexy og holder balla

Pål spiser kjeks sexy og holder balla

Jo viser fram sine ben, forøvrig tegnet av snøhvit-arkitektene

Jo viser fram sine ben, forøvrig tegnet av snøhvit-arkitektene

Johnny holder balla og viser hud med blonde lokker

Johnny holder balla og viser hud med blonde lokker

Vi skulle også fortelle hemmeligheter og snakke om sexlivene
våre so here goes:

Johnnys hemmelighet er at han har liggi med ei dame med downs syndrom. Ikke bare gjorde han det, han nøt det hele og fikk dessert dagen etter også.
Det ble ikke barn av hendelsen, men en noe lei rettsak.

Videre er johnnys sexliv stort sett begrenset av ovennevnte rettsak.

Pål sin hemmelighet er også av det seksuelle slaget, han var nemlig den som har ligget seg til topps i Nrk så vi fikk denne sjansen. Han er fortsatt litt sår på det og vil ikke si hvem han endte opp med til slutt, men ryktene skal ha det til at først gjorde hele P1 og P2 før vi endte opp i P3.

Pål sitt sexliv var bedre før, i disse dager går det i regelrett plankekjøring og “jeg har vondt i hodet”.

Jos hemmelighet er at han er en genmanipulert kloning av jaa9&onklp med det verste fra begge. Endte opp med å ligge med en postfunksjonær fra Radio 1 med downs og fremskreden demens. Han syns det hele var spennende, men mest lærerikt. Rettsaken kom aldri opp da det viste seg at hun var gammel nok.

Jos sexliv øker i takt med knoppenes blomstring da han hovedsaklig går for unge bjørketrær og busker med torner, man skal lide for å elske som man sier.

Når du er ferdig med å onanere til bildene kan du klikke her og sjekke de siste podcastene våre!

Blogging – one level up

Av , 1. May 2011. Postet i Gangsigns
0

Vi har ikke vært så flinke til å blogge nei og i dagens sending fikk vi Sandra King oppi studio for å lære oss litt mer om hvordan man lager en bedre blogg. Tipsene vi fikk var å skrive mer om sexlivene våre, poste nakenbilder eller generell hud og fortelle noen hemmeligheter. Så imorgen skal vi ta sexypics ihvertfall! Enn så lenge kan dere kose dere med bildet av oss og Borgan, som var innnom og snakka om positivitet og LOL. derav gangsignsa.

Klikker du på bildet så finner du podcast også, lettvint skarreværra. Du kan evt. gå i itunes og abonner der, enda enklere.

Blogg Schmogg

Av , 26. April 2011. Postet i Ukategorisert

Oisann, vi ække så flinke på å blågge. Vi liker bare å gjøre ting vi er flinke til.
Utrolig at vi lager radio med andre ord. MEEEEEN!

Siden sist vi blogzet har vi hatt besøk av Necrobutcher fra Mayhem,
Norges Største Rockestjerne, med Terje Tysland som en god nummer 2.

 

Forrige Søndag hadde vi besøk av Jørg-1 aka Joddski på selveste Jesu
oppstandelse og vi hadde både Røyking Drepers påske-egg og påskenøtter!!

 

 

Hvis du har sovet i timen så finner du podcasts her! melding med hjem!

 

 

Odd-Magnus Williamson fra Torsdag kveld fra Nydalen – og ikke minst den kommnde Kon Tiki-filmen – fikk testa ut det nye tatoveringsutstyret sitt på OnklP under søndagens Røyking dreper-sending på P3.

Sjekk ut el Video her:

Odda (30) fikk tatoveringsutstyr til bursdagen sin, men hadde foreløpig bare prøvd det på sitt eget lår.

– Det gjorde dritvondt og ser helt forjævlig ut. Dette blir den første ordentlige testen for utstyret, som sikkert er kjøpt av en eller annen junkie på Hønefoss, fortalte han.

Odda lagde en RD-tatovering (RD for Røyking Dreper) rett over boxerstrikken på sideflesket til Pål/OnklP. Det gjorde visstnok ikke noe særlig vondt.

– Neida, sa OnklP.

Her kan du se hvodan tattisen ble:

Odd-Magnus tatoverer OnklP

Flash tits flash gangsign!

Av , 3. April 2011. Postet i Gangsigns
0

Ikke si ikke si ikke si ikke si ikke si ikke si at Triana Iglesias ikke er superfresh, i tillegg er hun dritkul og morsom. Vi er ikke bare fanbwois, vi er Trianajugend.

Podcasten med intervju og masse finfin søndagsprat finner du om du klikker her du.

I dagens sending av Røyking Dreper fikk gutta besøk av den mystiske spåkona Rosalita Sigøynowitch for å få kontakt med Pål Bang Hansen i dødsriket, og hvordan det ble kan du høre her: 

[audio:https://p3.no/rd/files/2011/03/Pål-Bang-Hansen-del-1.mp3|titles=Spåkona og Pål]

Og i god gammel stil anmelder Pål Bang Hansen Uggs og vil anmelde forskjellige ting for Røyking dreper fremover. For øyeblikket er han i trygg forvaring på røykerommet i 1.etage hvor han har funnet tonen med Knut Borge ryktes det.

[audio:https://p3.no/rd/files/2011/03/Pål-bang-hansen-del-2.mp3|titles=Pål Bang Hansen]

Ukas Søndagsfrokostgjest var Pål Enger, kjent for å stjæle Skrik og Vampyr, men som nå er kunstner selv og har hatt sin første utstilling i Oslo. Han fortalte røvere fra mange år på rømmen fra Interpol og alt kan du høre hvis du laster ned podcasten her

0

I ukens sending fikk Røyking Dreper besøk av Frode da Costa-Lia, redaktør for fotballbladet Josimar. Det viste seg å bli en eneste lang leksjon i hvor langt fotballfans faktisk er villige til å gå ved hjelp av lidenskap og engasjement.

Last ned Røyking Dreper på Podkast her

Frode nemlig var i Egypt for å besøke en kompis da opprøret mot president Hosni Mubarak startet, og forklarer at det var fotballfansen som startet hele sirkuset.

Josimar-redaktøren på besøk hos Røyking Dreper.

Josimar-redaktøren på besøk hos Røyking Dreper.

– Jeg var i Egypt da opprøret startet, og “the unsung heroes of the revolution” er jo fotballsupportere: De første 1000 på gatene i Kairo var nemlig supportere av en klubb som heter Al-Ahly fra Kairo. Selv om de benekter det, er de en ganske politisk klubb, som fra starten av som var en fra en protestklubb mot britenes kolonistyre i Egypt.

Sammen i kampen

Frode endte opp med å virkelig få smake på revolusjonen. Al-Ahly er den mestvinnende fotballklubben i Egypt med over 50 millioner supportere, og Frode påpeker at det var både tilhengere av Al-Ahly og det konkurrerende laget Zamalek tilstede under starten på opprøret.

– Jeg trodde før jeg dro at det var bare supportere av Al-Ahly som var der, men det var det ikke. Det var også tilhengere av klubben Zamalek, som er hovedrivalen. Det har gått med flere menneskeliv i kamper mellom de to, men dette er første gang de har kommet sammen og kjempet for noe.

[audio:https://p3.no/rd/files/2011/03/egypt-røyking-dreper.mp3|titles=Frode om Egypt]
Tilhengere av Tunisiske Esperance setter hardt mot hardt hos Egyptisk politi under en kamp mot Egyptiske Al-Ahly i Kario i 2010. (Foto: Khaled Desouki/Scanpix)

Tilhengere av Tunisiske Esperance setter hardt mot hardt hos Egyptisk politi under en kamp mot Egyptiske Al-Ahly i Kario i 2010. (Foto: Khaled Desouki/Scanpix)

Livsfarlig engasjement

Foreløpig har det endt som mange håpet i Egypt, og Libya har fulgt etter med sine håp om bli kvitt sin diktator Muammar Gaddafi. Det kan virke som om man ikke burde undervurdere den enorme makten fotballtilhengere har, for Frode trekker frem andre eksempler på historiske hendelser som har sin opprinnelse i fotballsupporteres engasjement. Det skal dog sies at man kunne klart seg fint uten denne typen engasjement.

Følg utviklingen i Libya hos NRK

[audio:https://p3.no/rd/files/2011/03/hvis-du-ser-på-verden-røyking-dreper.mp3|titles=Frode om fotball og konflikter]

– Hvis du ser på verdenshistorien har en rekke kriger startet med enten en fotballkamp eller med fotballsupportere som hovedaktører. Et eksempel er fra Balkan-krigen hvor Arkans Tigre i starten ble rekruttert fra Røde Stjerne-supportere, sier Frode.

Lederen for Arkans Tigre, Željko Ražnatović, ble i 1997 siktet av FNs krigsforbryterdomstol for å ha stått bak en rekke massakrer i krigene i Kroatia, Bosnia, og Kosovo, og blant annet for å ha aktivt deltatt i den etniske rensingen av muslimer i Bijeljina og Zvornik i 1992.

Fotballkrigen

I denne sammenhengen kan man heller ikke overse “Fotballkrigen”, som var en fire dager lang krig mellom El Salvador og Honduras i 1969. Bakgrunnen for konflikten var blant annet uenighet om immigrasjon fra El Salvador til Honduras, og uenighetene og spenningen kulminerte under den andre av tre kvalifikasjonskamper til VM i 1970.

Da koblingen mellom Al-Ahly og opprørerne i Egypt først ble kjent, lagde Banden en reportasje om de mange konfliktene som og hendelsene som har oppstått gjennom fotballsupportere. Hør saken her: [audio:https://p3.no/rd/files/2011/03/fotballbanden.mp3|titles=Banden om fotballbråk]

Vet du om flere konflikter som har oppstått på grunn av fotballkamper eller fotballsupportere? Kommentér i vei!

Røyking Dreper hører du på P3 hver søndag mellom 12.00 og 14.00

Throw ’em up!

Av , 14. March 2011. Postet i Gangsigns
0
Per Homeboy Heimly

Per Homeboy Heimly

Johnny, Pål, og Jo hadde nok håpet på litt snusk og sladder om kongehuset da de var så heldige å få Per Heimly som ukas gjest i Røyking Dreper. I stedet fikk de noen av de villeste festhistoriene fra en av Norges ubestridte partykonger. Det er ikke så verst det heller.

Last ned podkast her!

Per Heimly er aktuell med programmet “Ari og Per”, hvor han sammen med Ari Behn reiser verden rundt for å bli kjent med folk som gjør helt andre ting enn å se på spise taco og se på gullrekka på fredagskveldene. Per Heimly og Ari Behn var store festløver lenge før Ari giftet seg med Märtha, og som Ari Behn selv sier i serien: “Mye har skjedd siden vi levde de glade dager på nittitallet, vi er ikke lengre unge og lovende, ikke fullt så selvsikre, men vi liker fremdeles å tro at vi er udødelige”

Se Ari og Per i NRK Nett-tv.

Første natt i Tokyo

Hos Røyking Dreper avslører Per Heimly at for hvert nytt sted han kommer til så må han ta seg en skikkelig fest første kvelden. I Tokyo endte han opp på et hotellrom med en hel haug merkelige folk takket være hans japanske tolk.

– Vi bodde midt i partydistriktet i Tokyo, så jeg gikk på en kiosk og kjøpte en flaske absint. Jeg inviterte med meg min japanske tolk som hadde mye rare venner, også dro vi på hotellrommet mitt hvor vi var sikkert 15 stykker. Det var det blant annet en engelsk dj, en tannløs bondage-dame, en tryllekunster, og en homofil svenske som så ut som ei jente, sier Per.

Som om vi tvilte på det fra før av; Per Heimly vet altså hvordan man fester.

Slossekjempen Paddy

Per og Ari har blant annet vært i Russland, USA, Spania, og England. I Manchester møtte de en fyr som det var vært vanskelig å glemme.

– Det har vært kult å møte alle disse folkene, men spesielt sigøyneren Paddy Doherty. Brad Pitts karakter i Snatch er basert på Paddy, og han kunne fortelle at han hadde vært i mange slosskamper, sier Per.

Slosskjempen Paddy Doherty i Manchester. (Foto: Sjermdump NRK nett-tv)

Slosskjempen Paddy Doherty i Manchester. (Foto: Sjermdump NRK nett-tv)

Siden han har vært guttunge har han kjempet for penger, moro, og ære. Ryktene sier at han også biter av kroppsdeler. – Ari Behn om Paddy.

– I en av de fikk han et klapp på skuldra, en utfordring. De begynte å slåss, og Paddy fikk tak i to av fingerene hans hvor han beit dem av og beit av og svelget dem, før han hoppet opp og beit av ham nestetippen, sier Per.

I episoden hvor Ari og Per besøkte Paddy fikk også Ari oppleve en runde i ringen med den livsfarlige slossekjempen. Hvordan det gikk kan du se her. Skal vi tro Per Heimly har altså Paddy gitt mye til karakteren Mickey i Snatch. Sånn ser forresten han ut:


Se Ari og Per i NRK nett-tv

Røyking Dreper hører du på P3 hver søndag mellom 12.00 og 14.00

Last ned podkast her!

Media har kalt han torpedo, eks-torpedo eller pengeinnkrever, selv kaller han seg megler. Han har uansett blitt skutt tre ganger. Hør intervju med Espen Lie i Røyking Dreper på P3.

[audio:http://p3.no/wp-content/uploads/2011/03/FraDigas_128.mp3|titles=Intervju med Espen Lie|artists=Røyking dreper]

HØR: Alle Røyking Dreper-sendingene her!

Kula i hjertet

En av de mest beryktede historiene om Espen Lie er den om kula i hjertet: Før han begynte som pengeinnkrever var Espen Lie leiesoldat, blant annet i Afrika. I løpet av denne perioden ble han skutt to ganger, men ingen av dem var så ille som den gangen han ble skutt i Oslo.

– Jeg var på vei mot vedkommende og skulle sparke han ned bakfra, fordi han hadde trua meg med våpen noen sekunder før. Jeg var allerede i svevet da han snudde seg og skøyt, så kula traff meg i hofta istedenfor i brystet.

Dette førte til en del forvirring.

– På sykehuset kunne de finne kula, noe som var veldig rart siden jeg bare hadde inngangssår og ikke noe utgangssår. Legen skjønte ikke at kula hadde gått inn i hovedpulsåren og jobbet seg oppover. Den brukte rundt 48 timer på å komme seg opp til hjertet, og hadde jeg ikke bokstavelig talt hatt et stort hjerte hadde jeg ikke overlevd.

Espen Lie ble skutt. (Foto: NRK P3)

Espen Lie ble skutt. (Foto: NRK P3)

Hvordan er det å bli skutt?

– Det er en smerte som kan være jævlig i noen sekunder, men det går raskt over fordi kroppen pumper så mye adrenalin til såret at du blir omtrent lamma. Etter hvert kommer smertene tilbake igjen, og da gjør det så vondt akkurat der du ble skutt at du vet faen ikke hvor du skal gjøre av deg.

Hvis du vil høre flere fortelle om hvordan det er å bli skutt kan du høre reportasjen “Hvordan er det å bli skutt?” av tidligere P3-journalist Grete Strøm her:

[audio:http://p3.no/wp-content/uploads/2011/02/Hvordan-er-det-å-bli-skutt.mp3|titles=Hvordan er det å bli skutt]
Espen Lee Security

På 90-tallet ble Espen Lie kjendis, og var blant annet med i Bård Tufte Johansen og Harald Eias første suksessprogram, Lille Lørdag. De siste årene har det blitt skrevet litt mindre om han, selv om han har dukker opp med jevne mellomrom. I 2009 fortalte han til TV 2 at han tror han tok livet av mellom 117 og 132 mennesker i løpet av sin karriere som leiesoldat.

Har du konflikter med naboen, arbeidskonflikt, partnere, eks-kjæresten, eller andre familierelaterte konflikter, ta kontakt for å finne en god løsning. Vi har mange års erfaring med konfliktløsninger – fra hjemmesiden til Espen Lee Security

Nå bor han deler av året i Florida (her er han Espen Lee) hvor han tilbyr fiskeopplevelser til turister. I tillegg driver han et kombinert innkreving- og sikkerhetsfirma.

– I Norge er det ikke ulovlig å skylde penger, og det er en av grunnene til at jeg kan leve av det jeg gjør. Hadde det vært ulovlig å skylde penger hadde vi hatt gjeldsfengsel og da hadde flere gjort opp for seg. Hvis du låner bort penger til noen som ikke gidder å betale tilbake går du til myndighetene og sitter som regel igjen med et papir hvor det står at personen skylder deg penger. Etter hvert blir du drit lei av at du ikke får pengene dine, og da ringer du kanskje til meg.

Men du er ikke torpedo?

– Nei, en torpedo er en som ofte ikke spør etter pengene en gang. Han er betalt for å ødelegge en person, det synes jeg er en vesentlig forskjell.

Overskriften betyr alt

Av , 1. March 2011. Postet i Gangsigns
0

Nå har endelig johnny klart å sende meg bildet av Caroline Andersen som ikke ville flashe gangsign. “Jeg er i mot Hiphop” som hun selv sa, så her er hennes opposisjons-sign.

Caroline Andersen

Caroline "Hatebabe" Andersen

 Videre skrøyt også Johnny og Pål av å ha vært på hytta til Ivar Dyrhaug og her i Røyking dreper holder vi det vi lover og legger ut fotobevis:

Grandmaster Dyrhaug

Ivar "Grandmaster" Dyrhaug

Stripper og tidligere pornoskuespiller Caroline Andersen var gjest i Jaa9 (Johnny), OnklP (Pål) og Jo Kjærems P3-program Røyking Dreper søndag 27. februar.

Selv om det er to år siden hun spilte i sin siste pornofilm ville Røyking Dreper snakke litt med henne om dette. Under praten kom det frem at Johnny og Pål også kunne vært i samme bransje.

Hør hele intervjuet med Caroline Andersen her:

[audio:http://p3.no/wp-content/uploads/2011/02/RDCaroline.mp3|titles=Pornoprat med Caroline Andersen|artists=Røyking Dreper]

LAST NED: Røyking Dreper-podkaster

Caroline Andersen (Foto: carolineandersen.no)

Caroline Andersen (Foto: carolineandersen.no)

Tilbudt pornoroller

– Jeg og Pål har blitt tilbudt roller i pornofilm vi også, forteller Johnny.

Forespørselen kom etter at Johnny ved en tilfeldighet oppdaget at en sang han hadde laget ble brukt i åpningsscenen til en av Rocco og russen-filmene.

LES OGSÅ: Dag Sørås i Røyking Dreper

Filmfolkene lurte på om Johnny og Pål ville spille inn en slags hiphop-pornofilm inspirert av Snoop Doggs Girls Gone Wild: Doggy Style.

– Vi skulle bli sugd mens vi rappa, sier Pål.

Det ble det ikke noe av.

Skitne penger?

– Jeg fikk faktisk honorar for sangen til slutt, pornopenger altså, sier Johnny.

Caroline Andersen, som i 2008 og 2009 spilte inn i underkant av 20 pornofilmer med titler som Våte Midsommardrömmer, Gloryhole og Kvinnofengelset, ville vite om Johnny følte seg skitten da han mottok honorar for å ha bidratt til en pornofilm.

– Jeg følte meg ikke skitten, men litt misbrukt. Jeg visste jo ikke at sangen ble brukt i filmen en gang.

– Det er ikke så ille som folk skal ha det til, mener Caroline.

– Nei, jeg liker jo penger, sier Johnny.

LES OGSÅ: Hva f**n er det med deg?

Røyking Dreper. (Foto: Glenn Karlsen)

RØYKING DREPER HØRER DU PÅ P3 SØNDAG KL 12-14.

Hvor er alle tabuene?

Av , 21. February 2011. Postet i Ukategorisert

Komiker Dag Sørås er ikke redd for å gjøre folk forbanna. Han har blitt trua med juling av 50 hjemkomne soldater fra Afghanistan, og har hissa på seg deler av hjembyen etter å ha dratt vitser i samme retning. Likevel mener han at det er få tabuer igjen som kan brukes til å tøye folks moralske strikker.

Den uredde Dag Sørås var ukas gjest i Røyking Dreper på P3. Rapperne Johhny Engdal Silseth (Jaa9) og Pål Tøyen (OnklP) har sammen med Jo Kjærem (Lav-Tekk) startet det mest lurvete radioprogrammet på P3. Røyking Dreper er for det meste pimpa skitprat, men det er heldigvis mye gull mellom gråsteinen.

De vil bare komme seg gjennom det pisset de har blitt lurt inn i, så jeg gjorde mest pulevitser. – Dag Sørås.

Last ned Røyking Dreper på podkast

Loneren i baren

Ukas gullklump Dag Sørås har etter hvert fått en stor fanskare, og turnerer Norge rundt med sine harde og noen ganger farlige meninger. Han kunne fortelle at turnélivet til tider kan være ganske ensomt. Faktisk ganske stusselig, med tanke på at han ofte ender opp som loneren i baren rundt om i distriktsnorge. De som har hørt Dag Sørås åpne kjeften vet også at dette ikke er stand-up for de mest oppkneppa sjelene.

Du må tåle litt når Sørås står på scena, og noen ganger må du tåle ganske mye. Spesielt hvis du er realitystjerne, FRPer, politi, eller soldat. Det er ikke mange tabuer igjen, i hvert fall ikke ifølge Dag, men noen ganger går han likevel på trynet.

– Det er vel nesten ingen tabuer igjen slik som jeg ser det, men å kødde med islam gir alltid litt dårlig stemning. Utenom det, har vi å kødde med intensjonene til norske styrker i Afghanistan, det er vel det eneste som er tabu. Da kan folk bli sinna og true med fysiske handlinger etterpå, sier Dag.

Se Dag Sørås på Manshow

Hva har du fått dårligst feedback på?, spør en av gutta.

– Jo, det er jo akkurat sånne ting, men det var fordi jeg gjorde det på studentersamfundet på Rena. Jeg tenkte ikke på at det var 50 stykker som akkurat kom tilbake fra Afghanistan, og som skulle oss til å ta det utenfor etterpå. Jeg kalte dem statlige leiemorderne, men jeg har det jo bare i kjeften, sier Dag.

Dag Sørås har faktisk besøkt disse statlige leiemorderne i Afghanistan. Vitsene var naturligvis noe nedtonet da, men noen av skuddene ble likevel avfyrt med skarp ammunisjon.

– Jeg har opptrådt for soldatene i Afganistan, og jeg prøvde meg på noe politiske greier den første kvelden, men det var helt meningsløst. Det er det siste de vil høre. De vil bare komme seg gjennom det pisset de har blitt lurt inn i, så jeg gjorde mest pulevitser, ler Dag.

Hør Røyking Dreper på P3 hver søndag fra kl. 12.00 til 14.00

Dawg Sørås

Av , 21. February 2011. Postet i Gangsigns
0
Dawg Sørås

Dawg Sørås

Hvor smart var det der?

Av , 17. February 2011. Postet i Ukategorisert

Å vekke Pål på P3morgen og det var kanskje ikke det smarteste vi har funnet på. les mer og hør på det hele her Vi skjønner hvordan Tjostolf og Joshua har det nå, var det verdt det?

Men det setter ikke en stopper for at neste episode av røyking dreper blir finfin.
Ihvertfall litt bedre enn den forrige.
Vi har fått inn endel fine “jeg har en kompis som…” eposter og du har nok en kompis som vi vil høre om, drøyt er den nye svart!

send mail til roykingdreper@nrk.no eller send mail til roykingdreper@nrk.no

Vi har fått en flatpakka papirutgave av en AK-47 av Steinar Sagen, men tror ikke den hjelper mye mot Påls hevn.

Kontoret koker igjen

Av , 14. February 2011. Postet i Gangsigns
0

Ny uke nye muligheter, føkh positive folk! Når eposten endelig begynte å virke fikk vi masse sure mailer om at podcasten ikke virker. Alt vi vet er at den virka på søndag når vi la den ut og etter det har nerdene nedi buret i kjelleren sikkert gjort no faen. Vi skal ned og gi de buksevann etter lunch.

Stemninga på kontoret er upåklagelig, Jo og Johnny har inngått office-pranks våpenhvile ihvertfall for idag. Stemningen er litt Korea, da begge aldri har erklært fred og egentlig ikke er til å stole på, men ingen av de er i besittelse av atomvåpen enda ihvertfall.

Uansett, vi ligger ikke på latsiden og det bobler av ideer og nye spalter, selv om vi fortsatt er litt usikre på hvor hardt man må jobbe i staten? En ting vi har fått gjort er å få flere Nrk-profiler til å slenge opp en gangsign, det er da en full dags jobb i staten det? ett blogginnlegg og 2 fotos?


Asbjørn “triggafinga” Slettemark viser sin “Hegdehaugsveien-crewsign”


Don “Ronny” Corleone med en gangsign fra fremtiden