Røyking Drepers Rooftop extravagængsta!

7
Skrevet av:
Publisert 15:45 9 May, 2011

Det nærmer seg slutten på vær første (og siste?) sesong og vi er ikke snauere enn at vi vil avslutte med en heidundrandes fest. Så derfor inviterer vi til takfest på Marienlyst 29.mai mellom 12-14. Du kan følge oss på radioen som vanlig, men enda bedre, du kan få være med! Vi trekker lyttere hver sending fremover som får ta med en venn eller venninne for å være med på fest med oss og våre gjester!
Er ikke det balalika cowabunga så veit ikke vi.

Send inn en begrunnelse til roykingdreper@nrk.no om hvorfor akkurat du burde få ta med deg en venn på festen vår!

Vi har invitert alle som har vært gjester og involvert i programmet, hooker opp grill og no levende underholdning av ymse art og en DJ som spiller svisker og dadler.
I forrige sending klaga pål om at han ble påkjørt av en drosje natt til søndag i Trondheimsveien, og en av konsekvensene ble at han fikk ett litt artig ganglag, noe denne videoreportasjen illustrerer:

At det var vondt å bli overkjørt av en drosje er det fint liten tvil om, det ser ikke særlig godt ut ihvertfall. Men Pål er lagd av stål og lisenspenger om dagen, så det skal mer til for å knekke han. Mulig trikken eller en minibuss, fremtiden vil vise.  

Sånn ser foten din ut etter at du har blitt påkjørt

Sånn ser foten din ut etter at du har blitt påkjørt

Så det blei da litt hud denne uka også, imorra finner jeg kanskje gangsignsbildet av Tore Sagen, det virker som om Johnny har tatt det med seg hjem for dagen eller noe sånt, det ligger ihvertfall ikke i redaksjonslokalene.

En hemmelighet kan vi også avsløre denne uka:
Bin laden er død, men det viser seg at han døde under puls-step på Elexia på st.hanshaugen og ikke ble assasinert av Navy Seals Peace Fighters. Det har ikke den samme schwungen over seg og denne krigen må da selges inn riktig til befolkningen. Altså Osama er død, men det var fritert kylling og te med ekstremt mye sukker som var årsaken, ikke spesialsupersoldater med usynlige helikoptere og røngtendroner.

Del "Røyking Drepers Rooftop extravagængsta!"