Arkiv for May, 2011

Grillings på taket, masse gjester, live tatovering og party(telt). På søndag er det siste sending av Røyking Dreper og det blir Rooftop Extravagængsta!

Les mer

Sjampolini-frokost

Av , 22. May 2011. Postet i Ukategorisert
0

Vi hadde invitert de gale kokkene fra the Flying Culinary Cirkus, og jommen meg troppa de ikke opp med både slalombrus og jordbær! sjekk det ut!

Les mer

Computer says no

Av , 10. May 2011. Postet i Gangsigns
0

Fikk ikke til de videogreiene i gårsdagens artikkelblogginnlegg ser det ut til, men det må vi da få fikset i løpet av dagen.

Inntil videre er det god stil å laste ned forrige podcast hvis du lurer på hvordan Tore Sagen reagerte når vi kalte han Steinar eller om Pål hadde gjort tung research i forkant av intervjuet.

Du finner podcasten i itunes eller HER     HER               ELLLEEEEEER   HEEEEEER

Det var riktig så kult at Tore stakk innom og her har vi jammen meg funnet gjengsterbildet av han også!

Tore "Liker kulturen rundt" Sagen

Tore "Liker kulturen rundt" Sagen

Dagens store nyhet er fortsatt foten til Pål som har blitt om mulig, enda blåere, så han er har vært hos bedriftshelsetjenesten hos NRK og nå venter vi på at noen fra teknisk verksted skal komme å amputere.

Les mer

Det nærmer seg slutten på vær første (og siste?) sesong og vi er ikke snauere enn at vi vil avslutte med en heidundrandes fest. Så derfor inviterer vi til takfest på Marienlyst 29.mai mellom 12-14. Du kan følge oss på radioen som vanlig, men enda bedre, du kan få være med! Vi trekker lyttere hver sending fremover som får ta med en venn eller venninne for å være med på fest med oss og våre gjester!
Er ikke det balalika cowabunga så veit ikke vi.

Send inn en begrunnelse til roykingdreper@nrk.no om hvorfor akkurat du burde få ta med deg en venn på festen vår!

Vi har invitert alle som har vært gjester og involvert i programmet, hooker opp grill og no levende underholdning av ymse art og en DJ som spiller svisker og dadler.
I forrige sending klaga pål om at han ble påkjørt av en drosje natt til søndag i Trondheimsveien, og en av konsekvensene ble at han fikk ett litt artig ganglag, noe denne videoreportasjen illustrerer:

At det var vondt å bli overkjørt av en drosje er det fint liten tvil om, det ser ikke særlig godt ut ihvertfall. Men Pål er lagd av stål og lisenspenger om dagen, så det skal mer til for å knekke han. Mulig trikken eller en minibuss, fremtiden vil vise.  

Sånn ser foten din ut etter at du har blitt påkjørt

Sånn ser foten din ut etter at du har blitt påkjørt

Så det blei da litt hud denne uka også, imorra finner jeg kanskje gangsignsbildet av Tore Sagen, det virker som om Johnny har tatt det med seg hjem for dagen eller noe sånt, det ligger ihvertfall ikke i redaksjonslokalene.

En hemmelighet kan vi også avsløre denne uka:
Bin laden er død, men det viser seg at han døde under puls-step på Elexia på st.hanshaugen og ikke ble assasinert av Navy Seals Peace Fighters. Det har ikke den samme schwungen over seg og denne krigen må da selges inn riktig til befolkningen. Altså Osama er død, men det var fritert kylling og te med ekstremt mye sukker som var årsaken, ikke spesialsupersoldater med usynlige helikoptere og røngtendroner.

Les mer

Bringin’ sexy back!

Av , 3. May 2011. Postet i Ukategorisert
19

Etter tips fra superblogger Sandra King har vi nå gjort de nødvendige justeringene for å få denne bloggen til å bli populær. Populære mennesker lever lengre enn upopulære, som f.eks Hitler eller Saddam.

Tipsene vi fikk var å vise mer hud, så her skal dere få hud!

Pål spiser kjeks sexy og holder balla

Pål spiser kjeks sexy og holder balla

Jo viser fram sine ben, forøvrig tegnet av snøhvit-arkitektene

Jo viser fram sine ben, forøvrig tegnet av snøhvit-arkitektene

Johnny holder balla og viser hud med blonde lokker

Johnny holder balla og viser hud med blonde lokker

Vi skulle også fortelle hemmeligheter og snakke om sexlivene
våre so here goes:

Johnnys hemmelighet er at han har liggi med ei dame med downs syndrom. Ikke bare gjorde han det, han nøt det hele og fikk dessert dagen etter også.
Det ble ikke barn av hendelsen, men en noe lei rettsak.

Videre er johnnys sexliv stort sett begrenset av ovennevnte rettsak.

Pål sin hemmelighet er også av det seksuelle slaget, han var nemlig den som har ligget seg til topps i Nrk så vi fikk denne sjansen. Han er fortsatt litt sår på det og vil ikke si hvem han endte opp med til slutt, men ryktene skal ha det til at først gjorde hele P1 og P2 før vi endte opp i P3.

Pål sitt sexliv var bedre før, i disse dager går det i regelrett plankekjøring og “jeg har vondt i hodet”.

Jos hemmelighet er at han er en genmanipulert kloning av jaa9&onklp med det verste fra begge. Endte opp med å ligge med en postfunksjonær fra Radio 1 med downs og fremskreden demens. Han syns det hele var spennende, men mest lærerikt. Rettsaken kom aldri opp da det viste seg at hun var gammel nok.

Jos sexliv øker i takt med knoppenes blomstring da han hovedsaklig går for unge bjørketrær og busker med torner, man skal lide for å elske som man sier.

Når du er ferdig med å onanere til bildene kan du klikke her og sjekke de siste podcastene våre!

Les mer

Blogging – one level up

Av , 1. May 2011. Postet i Gangsigns
0

Vi har ikke vært så flinke til å blogge nei og i dagens sending fikk vi Sandra King oppi studio for å lære oss litt mer om hvordan man lager en bedre blogg. Tipsene vi fikk var å skrive mer om sexlivene våre, poste nakenbilder eller generell hud og fortelle noen hemmeligheter. Så imorgen skal vi ta sexypics ihvertfall! Enn så lenge kan dere kose dere med bildet av oss og Borgan, som var innnom og snakka om positivitet og LOL. derav gangsignsa.

Klikker du på bildet så finner du podcast også, lettvint skarreværra. Du kan evt. gå i itunes og abonner der, enda enklere.

Les mer