Arkiv for February, 2011

Hvor er alle tabuene?

Av , 21. February 2011. Postet i Ukategorisert
3

Komiker Dag Sørås er ikke redd for å gjøre folk forbanna. Han har blitt trua med juling av 50 hjemkomne soldater fra Afghanistan, og har hissa på seg deler av hjembyen etter å ha dratt vitser i samme retning. Likevel mener han at det er få tabuer igjen som kan brukes til å tøye folks moralske strikker.

Den uredde Dag Sørås var ukas gjest i Røyking Dreper på P3. Rapperne Johhny Engdal Silseth (Jaa9) og Pål Tøyen (OnklP) har sammen med Jo Kjærem (Lav-Tekk) startet det mest lurvete radioprogrammet på P3. Røyking Dreper er for det meste pimpa skitprat, men det er heldigvis mye gull mellom gråsteinen.

De vil bare komme seg gjennom det pisset de har blitt lurt inn i, så jeg gjorde mest pulevitser. – Dag Sørås.

Last ned Røyking Dreper på podkast

Loneren i baren

Ukas gullklump Dag Sørås har etter hvert fått en stor fanskare, og turnerer Norge rundt med sine harde og noen ganger farlige meninger. Han kunne fortelle at turnélivet til tider kan være ganske ensomt. Faktisk ganske stusselig, med tanke på at han ofte ender opp som loneren i baren rundt om i distriktsnorge. De som har hørt Dag Sørås åpne kjeften vet også at dette ikke er stand-up for de mest oppkneppa sjelene.

Du må tåle litt når Sørås står på scena, og noen ganger må du tåle ganske mye. Spesielt hvis du er realitystjerne, FRPer, politi, eller soldat. Det er ikke mange tabuer igjen, i hvert fall ikke ifølge Dag, men noen ganger går han likevel på trynet.

– Det er vel nesten ingen tabuer igjen slik som jeg ser det, men å kødde med islam gir alltid litt dårlig stemning. Utenom det, har vi å kødde med intensjonene til norske styrker i Afghanistan, det er vel det eneste som er tabu. Da kan folk bli sinna og true med fysiske handlinger etterpå, sier Dag.

Se Dag Sørås på Manshow

Hva har du fått dårligst feedback på?, spør en av gutta.

– Jo, det er jo akkurat sånne ting, men det var fordi jeg gjorde det på studentersamfundet på Rena. Jeg tenkte ikke på at det var 50 stykker som akkurat kom tilbake fra Afghanistan, og som skulle oss til å ta det utenfor etterpå. Jeg kalte dem statlige leiemorderne, men jeg har det jo bare i kjeften, sier Dag.

Dag Sørås har faktisk besøkt disse statlige leiemorderne i Afghanistan. Vitsene var naturligvis noe nedtonet da, men noen av skuddene ble likevel avfyrt med skarp ammunisjon.

– Jeg har opptrådt for soldatene i Afganistan, og jeg prøvde meg på noe politiske greier den første kvelden, men det var helt meningsløst. Det er det siste de vil høre. De vil bare komme seg gjennom det pisset de har blitt lurt inn i, så jeg gjorde mest pulevitser, ler Dag.

Hør Røyking Dreper på P3 hver søndag fra kl. 12.00 til 14.00

Les mer

Dawg Sørås

Av , 21. February 2011. Postet i Gangsigns
0
Dawg Sørås

Dawg Sørås

Les mer

Hvor smart var det der?

Av , 17. February 2011. Postet i Ukategorisert
3

Å vekke Pål på P3morgen og det var kanskje ikke det smarteste vi har funnet på. les mer og hør på det hele her Vi skjønner hvordan Tjostolf og Joshua har det nå, var det verdt det?

Men det setter ikke en stopper for at neste episode av røyking dreper blir finfin.
Ihvertfall litt bedre enn den forrige.
Vi har fått inn endel fine “jeg har en kompis som…” eposter og du har nok en kompis som vi vil høre om, drøyt er den nye svart!

send mail til roykingdreper@nrk.no eller send mail til roykingdreper@nrk.no

Vi har fått en flatpakka papirutgave av en AK-47 av Steinar Sagen, men tror ikke den hjelper mye mot Påls hevn.

Les mer

Kontoret koker igjen

Av , 14. February 2011. Postet i Gangsigns
0

Ny uke nye muligheter, føkh positive folk! Når eposten endelig begynte å virke fikk vi masse sure mailer om at podcasten ikke virker. Alt vi vet er at den virka på søndag når vi la den ut og etter det har nerdene nedi buret i kjelleren sikkert gjort no faen. Vi skal ned og gi de buksevann etter lunch.

Stemninga på kontoret er upåklagelig, Jo og Johnny har inngått office-pranks våpenhvile ihvertfall for idag. Stemningen er litt Korea, da begge aldri har erklært fred og egentlig ikke er til å stole på, men ingen av de er i besittelse av atomvåpen enda ihvertfall.

Uansett, vi ligger ikke på latsiden og det bobler av ideer og nye spalter, selv om vi fortsatt er litt usikre på hvor hardt man må jobbe i staten? En ting vi har fått gjort er å få flere Nrk-profiler til å slenge opp en gangsign, det er da en full dags jobb i staten det? ett blogginnlegg og 2 fotos?


Asbjørn “triggafinga” Slettemark viser sin “Hegdehaugsveien-crewsign”


Don “Ronny” Corleone med en gangsign fra fremtiden

Les mer

Potcasd

Av , 13. February 2011. Postet i Ukategorisert
4

Podcasten fra første sending finner du her! bonusmateriale med dikt og greier.

Les mer

Oisann! Det gikk visst ikke an å legge inn sine “Jeg har en kompis som…”-historier som annonsert, men det ordner seg straksens, inntil videre får dere pushe de til oss på eposten vår som er; roykingdreper@nrk.no.

Som plaster på såret smeller vi opp en celebrity gangsign fra arkivet, Sasha Gabor, som Johnny og Pål traff på Quart’n en gang før krigen.

Alex Rosén med sin Metal-Alex!
Sasha Gabor

Sasha Gabor med Pepsi-strapon! Respect RIP!

Les mer

Premiere!

Av , 13. February 2011. Postet i Ukategorisert
0

Nå braker det løs! Vi har satt på kaffe, spist wienerbrød og arkivert mageinnholdet fra gårsdagen.

Første sending kan friste med Alex Rosèn som Søndagsfrokost-gjest og Morten Ramm får 5 på trynet. Hvis du laster ned podcasten, så får du ett bonusspor eller ekstramateriale eller hva nå man kaller det.

Beyond cool, badman og en god søndag på alle!

Les mer

Celebrity gangsigns

Av , 10. February 2011. Postet i Gangsigns
1

Vi må få opp gangsterfaktoren på P3, når vi først får være her å fjolle og gjøgle, så vi har pusset støvet av en gammel klassiker “celebrity gangsigns”. Tidligere var dette å finne på gangsigns.tk, men da denne siden er død tar vi opp tråden igjen. Kanskje vi poster noen av de gamle også, men i første omgang er det våre gjester og nrk-ansatte som flasher sitt gjengtegn. Først ut er ett knippe gangbangers fra kontoret, enjoy!

Bjarte “il mustacho” Tjøstheim viser det populære gjengtegnet “W”


Steinar “Big Bwoi” Sagen thugged out

Håkon “Money” Moslet med sin moneysign, vi vil ha større budsjett!

Les mer

Kort om Johnny

Av , 9. February 2011. Postet i Ukategorisert
0

Glad i det meste som er galt, rart og sært. Hater det meste som er sikkert, satt og fint. Gått litt skole, men har stort sett bare lært seg å betale semesteravgift. Har som alle andre strebende musikere en periode som SFO onkel, uten at det bidro til særlig dannelse og etikette. Ellers 70% rapper, 9% pingle, 37% Liverpool og RBK supporter,  5% alkis, 8% idiot, 30% basketentusiast, 130% nerd, 30% tøffel og 100% ræva i prosentregning.

Johnny Engdal Silseth Foto: Kristoffer Borgli

Johnny Engdal Silseth Foto: Kristoffer Borgli

Les mer

Kort om Pål

Av , 9. February 2011. Postet i Ukategorisert
3

Født 12. mai på Ullevål, oppvokst i Asker, senere i Lillehammer. Har aldri hatt en jobb, bortsett fra tirsdager på sheriff skateshop og en svartjobb for noen fulle dansker. Går til vanlig under navnet Onklp, ene halvdelen av rapduoen Jaa9 og Onklp.

Mine favoritthobbyer er øl, røyk, tatoveringer, sneakers, apple-produkter,  skateboard og twitter. er også glad i litt sprit. Er bedre enn Johnny i ishockey, men dårligere i tv-spill. Ikke redd for å hverken åpne kjeften eller stikke trynet frem. favorittord : Faen.

Pål Tøien

Pål Tøien

Les mer

Kort om Jo

Av , 8. February 2011. Postet i Ukategorisert
2

Jo Kjærem; lat. Unicum Umulicum, født 7. mars 1980 i Trondheim. Har aldri gjort noe i mer enn 6 mnd av gangen og har jobbet i alt fra Norges Bank til Rosenborg Ballklub. Har tidligere jobbet i NRK som lydmann på Amandus-prisen, men det gikk veldig dårlig.

Har ingen utdanning utover grunnskolen, men har lest noe som heter bøker og det har hjulpet litt. Sliter frotsatt med rettskrivning og barbering. Drømmer ofte om zombievirus om natta, med sportsbutikker som bugner over av våpen og ammo. Bor i Trondheim med min vakre samboer og 2  katter, er en jævel i brettspillet “Sequence” og har besteget alle fjelltopper over 2500m i dovrefjell, romsdalen, trollheimen og hardangervidda. Satser på å ta alle topper over 2700m i løpet av 2020. Er den eneste i redaksjonen som kan kjøre bil, traktor, beltevogn og Gran turismo 5.

Jo på Smyrtinstind

Les mer