Per Heimly var gjest hos Røyking Dreper. (Foto: Sara Johannessen / SCANPIX )

Per Heimly var gjest hos Røyking Dreper. (Foto: Sara Johannessen / SCANPIX )

– Han hoppa opp og beit av ham nesetippen

1
Skrevet av:
Publisert 12:00 13 March, 2011

Johnny, Pål, og Jo hadde nok håpet på litt snusk og sladder om kongehuset da de var så heldige å få Per Heimly som ukas gjest i Røyking Dreper. I stedet fikk de noen av de villeste festhistoriene fra en av Norges ubestridte partykonger. Det er ikke så verst det heller.

Last ned podkast her!

Per Heimly er aktuell med programmet “Ari og Per”, hvor han sammen med Ari Behn reiser verden rundt for å bli kjent med folk som gjør helt andre ting enn å se på spise taco og se på gullrekka på fredagskveldene. Per Heimly og Ari Behn var store festløver lenge før Ari giftet seg med Märtha, og som Ari Behn selv sier i serien: “Mye har skjedd siden vi levde de glade dager på nittitallet, vi er ikke lengre unge og lovende, ikke fullt så selvsikre, men vi liker fremdeles å tro at vi er udødelige”

Se Ari og Per i NRK Nett-tv.

Første natt i Tokyo

Hos Røyking Dreper avslører Per Heimly at for hvert nytt sted han kommer til så må han ta seg en skikkelig fest første kvelden. I Tokyo endte han opp på et hotellrom med en hel haug merkelige folk takket være hans japanske tolk.

– Vi bodde midt i partydistriktet i Tokyo, så jeg gikk på en kiosk og kjøpte en flaske absint. Jeg inviterte med meg min japanske tolk som hadde mye rare venner, også dro vi på hotellrommet mitt hvor vi var sikkert 15 stykker. Det var det blant annet en engelsk dj, en tannløs bondage-dame, en tryllekunster, og en homofil svenske som så ut som ei jente, sier Per.

Som om vi tvilte på det fra før av; Per Heimly vet altså hvordan man fester.

Slossekjempen Paddy

Per og Ari har blant annet vært i Russland, USA, Spania, og England. I Manchester møtte de en fyr som det var vært vanskelig å glemme.

– Det har vært kult å møte alle disse folkene, men spesielt sigøyneren Paddy Doherty. Brad Pitts karakter i Snatch er basert på Paddy, og han kunne fortelle at han hadde vært i mange slosskamper, sier Per.

Slosskjempen Paddy Doherty i Manchester. (Foto: Sjermdump NRK nett-tv)

Slosskjempen Paddy Doherty i Manchester. (Foto: Sjermdump NRK nett-tv)

Siden han har vært guttunge har han kjempet for penger, moro, og ære. Ryktene sier at han også biter av kroppsdeler. – Ari Behn om Paddy.

– I en av de fikk han et klapp på skuldra, en utfordring. De begynte å slåss, og Paddy fikk tak i to av fingerene hans hvor han beit dem av og beit av og svelget dem, før han hoppet opp og beit av ham nestetippen, sier Per.

I episoden hvor Ari og Per besøkte Paddy fikk også Ari oppleve en runde i ringen med den livsfarlige slossekjempen. Hvordan det gikk kan du se her. Skal vi tro Per Heimly har altså Paddy gitt mye til karakteren Mickey i Snatch. Sånn ser forresten han ut:


Se Ari og Per i NRK nett-tv

Røyking Dreper hører du på P3 hver søndag mellom 12.00 og 14.00

Last ned podkast her!

Del "– Han hoppa opp og beit av ham nesetippen"