Ole Martin fra Fire stjerners middag
Skrevet av: redaksjonen
Publisert 10:22 12 februar, 2010
Publisert 10:22 12 februar, 2010
Her er Ole Martin Alfsens mat og vintips for helgen:
Skal du lage taco – MÅ du lage eget tacokrydder, det gjør hele forskjellen:
Lag eget tacokrydder med Ole Martin:
- Hvitløk
- Fersk koriander
- Chili
- Spisskummin
- Salt og mye nykvernet sort pepper
- (+ evt litt lime/sitron for friskhet)
Og her er Ole Martins vintips:
Rød:
Varenr: 49922
Barbera d’Asti Asinoi 2008
Carussin ,Piemonte Italia
Kr 109.90
Lett, frisk og saftig rødvin fra Piemonte laget på berberadruen.
God på egen hånd, men også med helgens enklere måltider som TACO, Pizza, tomatiserte pizzaretter og småsnacks.
Hvit:
Varenr: 80387
Riesling Trocken 2008
Hexamer ,Nahe Tyskland
Kr 129.60
Frisk og fruktig Riseling som også er god alene, men frungerer også med lette fiskeretter uten for mye smør og fløte, asiatisk mat -både fisk/skalldyr og lyst kjøtt.