Ole Martin fra Fire stjerners middag

3
Skrevet av:
Publisert 10:22 12 februar, 2010

Ole Martin Alfsen er glad og fornøyd og overeksponert

 Her er Ole Martin Alfsens mat og vintips for helgen:

Skal du lage taco – MÅ du lage eget tacokrydder, det gjør hele forskjellen:

Lag eget tacokrydder med Ole Martin:

  • Hvitløk
  • Fersk koriander
  • Chili
  • Spisskummin
  • Salt og mye nykvernet sort pepper
  • (+ evt litt lime/sitron for friskhet)

Og her er Ole Martins vintips:

 

Rød:

Varenr: 49922

Barbera d’Asti Asinoi 2008

Carussin ,Piemonte Italia

Kr 109.90

 

Lett, frisk og saftig rødvin fra Piemonte laget på berberadruen.

God på egen hånd, men også med helgens enklere måltider som TACO, Pizza, tomatiserte pizzaretter og småsnacks.

 

 

Hvit:

Varenr: 80387

Riesling Trocken 2008

Hexamer ,Nahe Tyskland

Kr 129.60

 

Frisk og fruktig Riseling som også er god alene, men frungerer også med lette fiskeretter uten for mye smør og fløte, asiatisk mat  -både fisk/skalldyr og lyst kjøtt.

Søppelet til Ole Martin innholdt litt av hvert

Del "Ole Martin fra Fire stjerners middag"