Hør Radioresepsjonen her!

Av , 25. september 2014. Postet i Radioresepsjonen

Klikk her for å høre Radioresepsjonen på P13!

artistskole

artistskole1

Hvor langt er Gabrielle villig til å gå? Se første episode av Tores Artistskole nå!

rrkol
Radioresepsjonen har feira P3s 20-årsjubileum med en ekstra resepsjonist hele uka. Les mer om alle resepsjonistene!

Lyst til å hjelpe til med å stemme frem Radioresepsjonen til Årets radionavn?

Les mer

Følg valget med RR!

Av , 9. september 2013. Postet i Blanda drops
0

Radioresepsjonen følger valget mellom 22.00 og 01.00 på P3 ikveld! Du kan delta ved å følge vår fisefine chat fra 21:45.

Les også: Bjørn Eidsvåg er utegående reporter på valgvaka

 

Rockepresten over alle rockeprester stiller opp som utegående reporter når Steinar, Tore og Bjarte holder valgvake på P3 i kveld.

Les mer

Brustestjinglen klar!

Av , 2. september 2013. Postet i Blanda drops
Hei, hvordan går det?

Hei, hvordan går det?

Hei, Tore her, hvordan går det, hvordan, hvordan går det?

Les mer

Basse, Toremann og Bjartolini har fått post! Daniel fra Frosta har laga “Radioresepsjonens fleipolini eller faktorama stigespill”. Eller i alle fall en prototype, da! Les mer

Skulle du ønske du var flue på veggen under innspillinga av valgvake-promoen? Les hva som skjedde behind the scenes her!

Les mer

Tilbring valgnatta sammen med dine favorittresepsjonister og se den fisefine valgvake-promoen her!

Les mer

I 2009 fortalte Bjørn Eidsvåg om helten Sivert i Radioresepsjonens barnebokspalte. Nå har historia blitt tegnefilm, og du får nettpremiere på den fisefine videoen her! Les mer

hva-kan-du-om-rr-forside
Hva kan du om Radioresepsjonen? Prøv den relativt vanskelige RR-quizen her!

Om én uke, mandag 12. august, starter Radioresepsjonen-høsten 2013 på NRK P3, og Steinar, Tore og Bjarte har sin første RR-sending på nesten åtte måneder.

Steinar: Det stemmer, og i dag er det første dag på jobb etter sommeren. Den har vi til nå brukt på å spille inn en ny trailer, altså en egenreklame, for radioprogrammet vårt. Opptakene har vi sendt til en som heter Børge, som skal redigere den nevnte traileren ferdig. Børge jobber på NRK Tyholt i Trondheim og er en av Norges fremste på sitt felt. Han bor sannsynligvis i Trondheim.

Les mer

Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim sveiver i gang en ny sesong med Radioresepsjonen på P3 mandag 12. august (uke 33).

I den anledning følger det her et lite intervju med Bjarte.

Les mer

Fredag 10. mai kl. 15 – 17 vikarierer Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim for Bjørn Eidsvåg i Steinar og Bjørns bærbare fredagsparty på NRK P3.

Det vil si at Tore og Bjarte gjenforenes med Tores bror, Steinar Sagen, og at hele Radioresepsjonen samles til live radiosending for første gang siden 20. desember 2012.

Les mer

I denne første artikkelen publisert på Radioresepsjonens nettsider siden 20. desember 2012, spør Steinar, Tore og Bjarte RRs lyttere og nettsidelesere om assistanse til å finne frem gode innslag, såkalte “stikk” og hele RR-sendinger.

Disse skal nomineres til den høythengende radioprisen Prix Radio 2013.

Les mer

Siden Radioresepsjonen som annonsert tar pause første halvdel av 2013, blir sendingen i dag, torsdag 20. desember, den siste før august.

– Jeg hadde egentlig ikke trodd at jeg skulle føle det så sterkt i dag, men akkurat nå er jeg redd jeg kommer til å felle en liten øyetåre i løpet av formiddagen, sier Bjarte.

Hør sendingen kl 11 – 13 på P3 eller her på P3.no.

Les mer

Tore og Bjartes skjeggkonkurranse ble til slutt avgjort ved hjelp av veiing av skjeggene. Tores skjegg veide 7,1 gram, mens Bjartes kun veide 6,7 gram.

– Ja, jeg har vunnet, men jeg er nok den styggeste uten skjegg, sa Tore etter seieren, helt klart med blandede følelser.

I denne reportasjen kan du se en video og mange bilder fra konkurransens siste dag.

Les mer

I dag, torsdag, blir det en ganske megaspesiell sending for Radioresepsjonen. For aller første gang skal Steinar, Tore og Bjarte ha sendingen fra et privat hjem. RR har reist til Sandnes i Rogaland, hjem til William Brendeford som ga 31500 kr til Amnesty under P3aksjonen for å få en Radioresepsjonen-sending hjemme hos seg.

Oppdatering: Hør Podkasten fra Sandnes (13.12.12) HER (iTunes) eller HER (NRKs podkastside som ikke funker så bra i Google Chrome).

Les mer