Bjarte Tjøstheim, Steinar Sagen og Tore Sagen. Dette bildet er egentlig tatt i forbindelse med Radioresepsjonens valgsending i 2011, men fungerer her for å illustrere at resepsjonistene samles til partysending fredag 10. mai 2013  (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3).

Bjarte Tjøstheim, Steinar Sagen og Tore Sagen. Dette bildet er egentlig tatt i forbindelse med Radioresepsjonens valgsending i 2011, men fungerer her for å illustrere at resepsjonistene samles til partysending fredag 10. mai 2013 (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3).

Radioresepsjonens bærbare fredagsparty

33
Skrevet av:
Publisert 14:41 7 mai, 2013

Fredag 10. mai kl. 15 – 17 vikarierer Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim for Bjørn Eidsvåg i Steinar og Bjørns bærbare fredagsparty på NRK P3.

Det vil si at Tore og Bjarte gjenforenes med Tores bror, Steinar Sagen, og at hele Radioresepsjonen samles til live radiosending for første gang siden 20. desember 2012.

Bjarte: – Det kommer til å bli en del fnising

– Jeg gleder meg til å “treffe” noen av lytterne igjen, har savna de jævlene. Også blir det deilig å tømme skrotten for alt det mentale slagget som har hopet seg opp siden sist, sier Tore.

Blir dette en Radioresepsjonen-sending eller en Steinar og Bjørns bærbare fredagsparty-sending med Tore og Bjarte som vikarer?

– Det siste, men jeg kommer ikke til å legge bånd på meg for at jeg skal passe inn i formatet. Det kan du bare glømme!

Også Bjarte har store forventninger til fredagens “happening”:

– Ja, absolutt! Jeg vet at det alltid blir en del fnising når vi tre samles i studio, døren låses og persiennene trekkes ned. Forhåpentligvis blir det passe fnisbart for de som hører på også.

Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim er vikarer i Steinar og Bjørns bærbare fredagsparty fredag 10. mai (Foto: Kristoffer Pettersen Rambøl, NRK P3).

Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim er vikarer i Steinar og Bjørns bærbare fredagsparty fredag 10. mai (Foto: Kristoffer Pettersen Rambøl, NRK P3).

Hva Tore og Bjarte holder på med nå for tiden

Mens Steinar er programleder i Steinar og Bjørns bærbare fredagsparty hver fredag, har Tore og Bjarte vært av P3-lufta siden jul (bortsett fra RRs reprisesendinger på lørdager). Tore har hatt pappaperm, og Bjarte har vært med i TV-programmet Underholdningsavdelingen, som nå er ferdig med denne sesongen. Men hvordan har de det, og hva gjør de akkurat nå?

Bjarte:

– Jeg har det veldig bra, men savner Basse og Toremann, og gleder meg til å klemme på søstrene igjen, hvis det er lov å si. For tiden jobber jeg med litt av hvert i Underholdningsavdelingen, ikke programmet altså, men avdelingen. NRK er nemlig inndelt i avdelinger, som for eksempel Nyhetsavdelingen, Sportsavdelingen, Naturavdelingen, Herreavdelingen og altså Underholdningsavdelingen.

Tore:

– Jeg duner’n ganske kraftig om dagen, selv om jeg spiller i en ny sitcom som skal gå på NRK til høsten. Er jeg heldig blir det den første morsomme norske sitcom’en noensinne. Det kan jo hende?

Hør sendingen på NRK P3 fredag 10. mai kl 15. Sendingen blir også liggende i NRKs radiospiller og kommer ut som podkast.

Tags: , , , , ,

Del "Radioresepsjonens bærbare fredagsparty"