Kjøttbeinkunst solgt for 2000 kroner til inntekt for Blåkors!

62
Skrevet av:
Publisert 22:15 19 oktober, 2008

Etter en intens budrundet endte siste bud på hele 2000 kroner. Budgiver “Stian” fra Nummeropplysningen 180.no får altså Post-it-kunstverket “Kjøttbein” i ei frekk klipsramme i tillegg til bøttevis av god samvittighet. I tillegg har jeg tegnet en stor versjon, som også er sendt til de glade gutter og jenter i 180.no. Gratulerer! Tusen takk til alle som bidro i budrunden, og hjertelig takk til alle som har gitt penger til årets TV-Aksjon.

Mandag er det duket for en splitter ny episode av Radioresepsjonen. Vi byr på snackstest, dilemmaer, lettbeint underholdning, samt generell spøk og spenning. Vel møtt til dere alle!

 

Noen ganger, når jeg kjeder meg litt under sendingen, så hender det at jeg skribler littegranne, og av en eller annen merkelig grunn ender jeg nesten alltid med å tegne et kjøttbein. Dette kommenteres også av medresepsjonistene. Hvilke psykologiske prosesser som settes i gang når jeg kjeder meg litt, og hvorfor underbevissteheten min vil at jeg skal tegne kjøttbein, aner jeg ikke. Her er jeg åpen for forslag. Uansett, tenkte jeg å auksjonere bort Post-it-lappen med det siste kjøttbeinet jeg tegnet under sending. Inntektene fra denne auksjonen skal gå uavkortet til TV-Aksjonen 2008, som i år går til Blåkors. Så gi bud i kommentarfeltet! (Hvordan vi i praksis gjør med høyeste bud, kan vi komme tilbake til).

Her er et bilde av Post-it-lappen med kjøttbeinet. Verket heter ganske riktig, “Kjøttbein”.


“Kunstneren Steinar Sagen er 33 år og jobber som programleder i Radioresepsjonen på NRK P3. Han har laget mange skriblerier, blant annet kullstiftverkene “Pupper”, “Ereksjon”, “Naken Dame” og “Sodomi”. Hans kanskje mest kjente verk “Kjøttbein” auksjoneres i disse dager ut til inntekt for TV-Aksjonen 2008 som i år går til Blåkors.”

Følg dessuten med på TV på søndag den 19. oktober for helsprøe sprell fra Radioresepsjonen.

AUKSJONEN AVSLUTTES SØNDAG 19. oktober klokken 22.00!

Tags: , , , , , ,

Del "Kjøttbeinkunst solgt for 2000 kroner til inntekt for Blåkors!"