Radioresepsjonens julepostkasseshow (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3).

Radioresepsjonens julepostkasseshow (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3).

Radioresepsjonen med julepostkasseshow

46
Skrevet av:
Publisert 6:00 29 oktober, 2012

Tirsdag 4. desember kl. 21.00 (dørene åpner kl 20.00) inviterer Steinar, Tore og Bjarte til forestillingen “Radioresepsjonens julepostkasse julepostkasse julepostkasse” på Rockefeller i Oslo.

Oppdatering: Det er også satt opp ekstrashow onsdag 5. desember

Det vil bli en kveld basert på spørsmål fra publikum, i tråd med RRs berømte innsenderspalte Postkasse (postkasse, postkasse). Showet vil også by på flere middelmådige overraskelser.

Julepostkasseshow

– Det skal det bli megatrivelig å møte noen av lytterne ansikt til ansikt igjen, det begynner å bli en stund siden sist, sier Steinar.

Hvorfor julepostkasseshow?

– Fordi vi vet at det på den tiden vil begynne å nærme seg jul, og fordi vi ville bygge showet på noe som er viktig i radioprogrammet til vanlig, altså at vi får bidrag fra lytterne som vi babler rundt. I tillegg vil det bli noen små overraskelser, selvfølgelig, men det må jo nesten være hemmelig hva det blir.

Bjarte, Steinar og Tore har allerede funnet frem findressene (Tore og Bjartes er private, Steinars fra NRKs kostymelager):

Bjarte, Steinar og Tore har pynta seg (Foto: Kim Erlanden, NRK P3).

Bjarte, Steinar og Tore har pynta seg (Foto: Kim Erlanden, NRK P3).

Rockefeller

Radioresepsjonen har hatt forestilling på Rockefeller før. I 2010 gikk Radioresepsjonenes jingle-show for to fulle hus på Oslos mest berømte konsertscene.

– Vi hadde det veldig gøy på Rock-n-rollfeller forrige gang, der er vi kjent både backstage, frontstage og på galleriet, kan du si, så det gleder vi oss til, sier Tore.

Billetter

Billetter til showet vil bli lagt ut for salg mandag 5. november kl 09. Hvis det blir utsolgt er det også en liten sjanse for at det vil bli muuulig å vinne noen billetter i en småfrekk konkurranse i tiden frem mot 4. desember.

Det er 18-årsgrense på showet.
Det hele vil bli overført direkte på NRK P3.

Tips: følg med på Radioresepsjonen på P3 og på P3.no/rr.

Tags: , , , , ,

Del "Radioresepsjonen med julepostkasseshow"