Noen forkastede ideer (Foto: Kristoffer Pettersen Rambøl, NRK P3).

Noen forkastede ideer (Foto: Kristoffer Pettersen Rambøl, NRK P3).

RRs forkastede nett-tv-ideer

28
Skrevet av:
Publisert 12:36 19 oktober, 2012

Denne uka hadde Radioresepsjonen et møte hvor det ble diskutert ideer til nye nett-tv-serier av typen Tores spikkeskole. Møtet gikk middels. Her er noen av ideene det i hvert fall ikke blir noe av, med kommentarer fra Tore.

1) RR flyr jorda rundt

Tores kommentar: En moderne versjon av “Jorda rundt på 80 dager”, hvor Steinar, Bjarte og jeg skulle velge hver vår rute og selv(!) fly hvert vårt fly (med instruktør, altså) jorda rundt. Men dette blir det jo ikke noe av, det forstår alle. Vi snakker om en nettserie her, og dette ville kostet millioner, dessuten: hadde det egentlig vært gøy å se på? Når det er sagt: hvis det hadde blitt noe av ville jeg valgt å fly østover, og krysset Beringstredet mellom Russland og Alaska, jeg ville ikke flydd over Atlanterhavet eller Stillehavet, det hadde jeg ikke turt. Til og med distansen Island-Norge ville jeg vært livredd for å krysse.

2) Amazon

Tores kommentar: RR ødelegger “amazonlaget” ved å kjøre en Amazon gjennom Amazonas, var det som var notert her. Dette skulle vel bli en slags internasjonal og morsom versjon av Brenner, og ideen er fiks den, i hvert fall høres det bra ut, men vi vil ikke ned dit og risikere sykdom og geriljakrig, hvis det finnes der. Og dessuten: vi har ingen Amazon, den er det jo Hans Olav Brenner som har.

I denne søppelbøtta utenfor P3-kjøkkenet ble ideene kastet:

Søppeldunk med ubrukelige ideer (Foto: Kristoffer Pettersen Rambøl, NRK P3).

Søppeldunk med ubrukelige ideer (Foto: Kristoffer Pettersen Rambøl, NRK P3).

3) En i RR prøver å trene seg sterk

Tores kommentar: Dette er et eksempel på en idé som ikke har ordentlig tittel engang. Det gikk fra at “én av oss skulle trene seg sterk”, til at “Bjarte skulle trene seg sterk”, så sterk at han liksom kunne banke opp både Steinar og meg, men da Bjarte innså hvor mye arbeid dette ville bli, ja, da trakk han seg, selv om det i utgangspunktet var hans idé.

Andre forkastede ideer:

– Åstedsgranskerne i Legoland
– RR går i fotsporene til Kompani Linge eller Maximal Manus
– RR har regi på en skolerevy hver (her må det sparkes nedover)

P.S.

Det kan jo hende det kom opp noen gode ideer på møtet også, noen som tåler tidens tann. Det er ingen som selger noe skinn før noen bjørn er skutt her, men hvem vet hva tiden vil vise? Den som lever får se, og den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, særlig ikke de skarpeste knivene i skuffene.

Tags: , , , , ,

Del "RRs forkastede nett-tv-ideer"