Steinar i telefonen (Foto: Kristoffer Pettersen Rambøl, NRK P3).

Steinar i telefonen (Foto: Kristoffer Pettersen Rambøl, NRK P3).

Bestem hvem som skal ringe inn til RR

118
Skrevet av:
Publisert 11:11 26 september, 2012

Radioresepsjonen har alltid vært et samarbeidsprosjekt med lytterne. De fleste spaltene baserer seg på innsendte bidrag, det være seg vitser, dilemmas, post osv. Ja, uten dette hadde det ikke blitt noe program, kan du si.

Nå blir det for første gang også mulig å påvirke hvem som skal ringe inn til RR.

Det skal foregå slik:

Avstemning

Resepsjonistene har plukket ut seks personer det kan stemmes på. Felles for disse er at de ikke har ringt inn til programmet etter sommeren (med andre ord er ikke for eksempel Trude, Sudde, Suphaporn eller Tore Davidson Hurt med denne gangen, men kanskje de blir det en annen gang, hvem vet).

Avstemningen vil være åpen til tirsdag 2. oktober kl 13, og telefonsamtalen vil sendes i RR dagen etter, onsdag 3. oktober.

Her kan du stemme:


Om karakterene:

Egil Datasupport

Egil holder til på datasupportavdelingen i andre etasje på NRK Marinlyst. Han har tatt master i datateknikk på NTNU, og kunne jobbet mange andre steder blant annet i et mobilfirma og lagd mobilspill. Egil har mange venner som burde hatt sitt eget radioprogram, i og med at de er mye morsommere enn Tore, Steinar og Bjarte.

Faren til Bjarte

Faren til Bjarte er en pensjonert prest og ringer Bjarte fra familiens hjemsted, Randaberg. Han er skeptisk til at Bjarte har flyttet til Oslo, og er bekymret for at sønnen er innblandet i fyll, narko og hor.

Jack Maurseth

Jack Maurseth er Radioresepsjonens selverklærte manager. Han er multihandicappet og sitter i rullestol fordi han kræsjet med en bobil utenfor Kløfta. Han bor i Hønefoss, hvor blir vasket av en hjemmehjelp som ser ut som ei tønne, og det er det sexlivet han har.

John Spencer

John Spencer (har også utgitt seg for å være Robert Dingleberry, Frank Timberlake Hoffman, Dilbert Oeversveen, Jim Harvey Oswald, Rick Hammersmith III, Benjamin Driscoll, Cock Hansen og Frankie Konglevoll) er en amerikansk statsborger som ønsker å overnatte hjemme hos Steinar og Bjarte.

Per Skinkerud

Per Skinkerud ringer for å fortelle Tore historier fra sine drømmer om andre verdenskrig.

Tyholt Apenes

Tyholt Apenes er Norges ukronede riksraljør. Han kommer fra Bodø og flyttet til Oslo for 20 år siden. Han er gift med Katrine Apenes, sammen har de datteren Treblinka.

P.S.

Takk til Radioresepsjonens ressursside som holder fin oversikt over alle RR-karakterene.

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Bestem hvem som skal ringe inn til RR"