RR på I kveld med YLVIS (Foto: Pål S. Schaathun, Concorde TV).

RR på I kveld med YLVIS (Foto: Pål S. Schaathun, Concorde TV).

Anmeld RRs innsats på “I kveld med YLVIS”

51
Skrevet av:
Publisert 18:00 12 september, 2012

Som noen kanskje allerede har fått med seg, gjester Radioresepsjonen sesongpremieren av TVNorge-programmet “I kveld med YLVIS” i kveld (onsdag 12. september).

RR oppfordrer alle til å se sendingen kl 21.30, og deretter skrive sin anmeldelse (ikke politianmeldelse, men fjernsynskritikk) av Steinar, Tore og Bjartes innsats. Gjør det i kommentarfeltet nederst i denne saken. Du MÅ gjøre det!

– Det gikk ganske bra

Opptaket til sendingen ble gjort tirsdag kveld. Det er mulig det ble foretatt en liten dans av et medlem av RR, i tillegg får vi se et eksempel på vår alles favorittsjanger “intervju”.

Tore: Jeg følte det gikk ganske bra, selv om Elvis-brødrene, i likhet med oss i RR, ikke er blant de aller beste intervjuerne i Norge. Jeg satser på at det blir et bra sluttprodukt, og hvis ikke skylder jeg på YLVIS, men er villig til å sette alt som blir dårlig på kontoen for nervøsitet på grunn av første sending.

Bjarte: Jeg synes intervjuet gikk forholdsvis smertefritt, men det er ikke lett å intervjue folk. Da vi startet RR for hundre år siden var det meningen at vi skulle ha gjester, men verken Tore eller jeg liker å ringe folk, og da var det bare Steinar igjen, og han gadd ikke gjøre det alene heller.

Tore: YLVIS trenger jo ikke ringe folk selv, de har et svært apparat, en YLVIS-maskin, som bare ruller og går for dem.

Si din mening!

Som nevnt øverst: Si din mening om RRs besøk hos YLVIS, i kommentarfeltet.

Gi gjerne terningkast (vanlig terning, ikke rollespill) eller bruk 1-10, eller 1-100 RRer-skalaen.

Tags: , , , ,

Del "Anmeld RRs innsats på “I kveld med YLVIS”"