Radioresepsjonens Internasjonale Dufttest (Foto: Kristoffer Pettersen Rambøl - som du kan se i parfymeflasken - NRK P3).

Radioresepsjonens Internasjonale Dufttest (Foto: Kristoffer Pettersen Rambøl - som du kan se i parfymeflasken - NRK P3).

Ny spalte: Dufttest

11
Skrevet av:
Publisert 15:13 13 august, 2012

I høstsesongens første sending ble Radioresepsjonens nye spalte lansert. Det skal testes dufter, og spaltens offisielle navn er: Radioresepsjonens Internasjonale Dufttest.

Spalten er altså en såkalt testspalte som tar over den berømte (og snart utslitte?) stafettpinnen fra tidligere testspalter som vintesten og påleggstesten.

Ikke en spalte for blomster og bæsj

– Det er snakk om alle typer duft, fra wc-blokk til luftfrisker til den flotteste parfyme. Jeg tror dette er noe de fleste kan relatere seg til, siden det er svært vanlig å benytte seg av én eller annen form for duft i hverdagen, sier Tore.

Steinar legger til:

– Men det er viktig å huske at når Tore sier “alle typer duft” så mener han ikke “alle typer duft”, for på seminar i forrige uke ble vi enige om at vi ikke skal teste for eksempel blomster- og bæsjedufter, men holde oss til ting som er produsert primært med det formål at det skal dufte.

Neser isteden for RR-er

I dagens sending, som du kan høre på Podkast her, ble Bjartes “Biotherm Homme Day Control Deodorant” (som egentlig like mye er en svettedufthindrer som en duft i seg selv, men nok om det) og Anita Dypvik Skants’ (økonomi- og administrasjonsansvarlig i P3) kvinneparfyme, type “DKNY Golden Delicious”, testet.

Viktig: Det har blitt bestemt at det i dufttesten skal deles ut neser istedenfor RR-er!

Stillingen i Radioresepsjonens internasjonale Dufttest etter første runde er:

1) Bjartes Biotherm Homme Day Control Deodorant: 71.66 neser
2) Anita Dypvik Skants’ kvinneparfyme, type DKNY Golden Delicious: 51.33 neser

Sende inn duft?

Du kan selvsagt sende inn forslag til dufttesten, men husk at det kun testes ting som er produsert primært med det formål at det skal dufte.

Adresse:

Radioprogrammet Radioresepsjonen på NRK P3
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 Oslo

Tags: , , , , , ,

Del "Ny spalte: Dufttest"