Må ha det, bare må ha det.

19
Skrevet av:
Publisert 15:25 25 januar, 2012

Ålreit, folkens, på tide med en liten oppdatering her på denne bloggen, i gamle dager kalt ”nettside”. Jeg heter Steinar Sagen (36) og er snart 37 år gammel. Født på Røa, oppvokst på Holmlia, nå bosatt i bydel Gamle Oslo. I Oslo. Her er noen betraktinger.

Ja, nå sitter jeg her på Oslos tak og ser utover en snødekt hovedstad. I forgrunnen sitter Bjarte Paul Tjøstheim, en av mine nærmeste venner og kolleger og skriver med to pekefingre på tastaturet. Hva han skriver aner jeg ikke. Vent litt, så skal jeg spørre. (Hey, Bjartolini!! Hey, Tjøstheim! (Han har på seg headset). Hey, BJARTE! Bjarte: Sorry, hva sa du? Jeg: Hva er det du driver med? Bjarte: Jeg hører på Pat Methenys album Secret Story. Jeg: Samma det. Hva er det dine tørre, gamle fingre driver med? Bjarte: Åh, heh, jeg skriver et innslag til i morgen. Jeg: Ok. Hva da? Bjarte: Det vil jeg ikke si. Det får bli en overraskelse…)

OK, Bjarte skriver innslag til i morgen. Hvordan ser det ut? Jeg tok dette snapshotet.

Tore bruker mye av tiden etter lunsj på å scrolle. Hvis et kjøpesenter skulle arrangert et slags uhøytidelig Norgesmesterskap i scrolling, ville nok Tore i hvert fall fått medalje. Her er et bilde jeg tok av Tore.

For å fylle noen kB med innhold på denne nettsiden, legger jeg ut de foreløpige resultatene fra vår internasjonale vintest, men aller først et bilde av Alex Roséns to viner. Ville du kjøpt vin av denne mannen?

 

Tja. Hvis jeg skulle satset på produksjon av rusmidler, hadde jeg nok laget en likør. Den skulle hett Steinars Sagens Really Creamy Baylish. Altså en Baylies-aktig kaffelikør. Den er foreløpig på idéstadiet, så derfor har jeg ikke noe bilde å vise frem. Uansett, mine damer og herrer og transpersoner – her er de foreløpige resultatene fra vintesten.

Radioresepsjonens Internasjonale Vintest

Hvit:

53, 3      RR          Alex Rosén Catarrato Sicilia 2010

33,7       RR          Grand Fief de la Cormeraie Muscadet Sevre et Maine Sur Lie 2009

21,6       RR          El Coto Rioja 2009 (Hjortevin) (Spania)

 

Rød:

75           RR          Unione Nero di Wongraven Barolo 2006 (Italia)

42           RR          J.P. Chenet Cabarnet-Syrah Vin de pays D’oc (papp)

39, 3      RR          Alex Rosén Nero D’Avola Sicilia 2010

Helt til slutt vil jeg si – på vegne av alle resepsjonistene – at vi er veldig glade i dere som hører på programmet – både live og på podkast.

Hvis dere har lyst, kan dere se serien Lilyhammer i kveld, der jeg har en liten rolle som den smårasistiske taxisjåføren Roar Lien. Klokka 21.40 på NRK1. I kveld. Legger inn et bilde her også. Hentet fra en scene der Lien-brødrene og Frank møter lensmannen på Lillehammer, spilt av (here be spoiler!) Anne Krigsvold.

Take it E-Z!

Takk til Tom Stiansen for åpningsreplikk i denne saken.

Radioresepsjonen – må ha det, bare må ha det.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Må ha det, bare må ha det."