Ny stavmikser i hus!

34
Skrevet av:
Publisert 10:43 17 november, 2011

Mine damer og herrer, det er en stor ære og glede å presentere Radioresepsjonens kliss nye stavmikser; Kenwood kMix Triblade!

Kjøpt på Elkøp Ullevål for kr. 799,-, og er dermed en av de dyreste og raffeste stavmikserne for det private markedet. Det mest utrolige med mikseren er sannsynligvis at den har hele tre (3) skjærebladet, noe som er relativt unikt på kjøkkenutstyr av denne typen.

Som ivrige stavmiksere både i Radioresepsjonen og i privat sammenheng, har vi store forventinger til hva denne råtassen kan utrette. Bildet under viser en stolt Tore Sagen med mikseren i hånd. Da bildet skulle tas foreslo Tore at vi kunne prøve å få det til å se ut som om ledningen gikk inn i mellom skinkene hans, men akkurat da var ikke det min humor, derfor dette streite bildet. Dessuten er det ikke en akseptert overdrivelse at han har 220 – 240 volts spenning fra “det brune øyet” som noen omtaler endetarmsåpningen som.

Men det er klart, bildet over åpner for fri fantasi om hvor kontakten befinner seg… Mikseren er såpass forseggjort at den kan minne om avansert våpenteknologi, og Tore illustrerer denne følelsen ved å illudere en skarpskytter med sitt våpen: 

Vi gleder oss enormt til å teste herligheten i dagens sending, så følg med i RR i dag!

Fakta om Kenwood kMix Triblade:

700 W
Unikt tre-bladssystem
Selve staven er i stainless steel
Fem gir
Ergonomisk håndtak

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Ny stavmikser i hus!"