RR under oppussing

73
Skrevet av:
Publisert 12:27 10 august, 2011

Bjarte og Steinar henger opp Post-it lapper på vinduet.

Takk for jævla fine tips til ominnreding av Radioresepsjonen. Vi sitter nå i våre lokaler på NRK og setter opp sendeskjemaet for høstens sesong.

I går hadde vi såkalt høstseminar på et designhotell her i Oslo sentrum. Hotellet heter Grims Grenka og ligger bare et steinkast fra Akershus festning. Det var jeg som før sommeren ytret et ønske om at vi skulle ha samling nettopp her. Det viste seg å være et feilgrep fra min side. Hotellet er lekkert og hipt dekorert men ser ut til å ha mistet en del av sin opprinnelige mojo. Maten var veldig skuffende, det samme var den mye omtalte takterrassen som lå fullstendig brakk til tross for strålende solskinn i Østlandsområdet. Her er dommen i RR’er. Av hundre mulige fikk Grims Grenka:

Miljø: 65 RR
Beliggenhet: 70 RR
Mat: 9 RR
Sexiness: 90 RR
Atmosfære: 40 RR
Service: 70 RR
Frukt: 31 RR
Følte vi oss velkommen: 50 RR
Totalt: 33 RR

Du skal ha rimelig lang ass og ganske kort rygg for å ha noen glede av Grims sofa.

Når det gjelder høstens sendeskjema kan vi drøppe at av spalter blir Postkassen(postkassen, postkassen), Current Affairs og Dilemmas med videre. Kunstposten er tilbake og Stavmixeren består selvfølgelig. Av nye ting bør Radioresepsjonens Vitsespalten™ på torsdager nevnes, det samme bør de to postene Buktaling™ og Fleipolini og Faktorama™ som vil gå henholdsvis tirsdag og onsdag.

Hei for now!

Tags: , , , , , , , , ,

Del "RR under oppussing"