Først!

156
Skrevet av:
Publisert 7:09 8 august, 2011

Heisann sveisann RR-venner! I dag er Radioresepsjonen tilbake på jobb og jeg var den første på kontoret klokken 07:36. Hvis ikke den innbilte kreften har spist han opp innenfra kommer Bjarte i nidraget og Steinar først i morgen. Steinar har nemlig vært i bryllup nordpå og  har valgt å kjøre hjem(!). Andre 36-åringer ville antakelig valgt en enklere reisemetode, men Steinar velger bil da han kun har hatt førerkort i et par år og hans bilalder ikke er høyere enn 19-20.

Denne uka skal vi forberede oss til sendingene som begynner neste mandag, 15. august klokka 1002. Gamle spalter og poster skal opp til vurdering, nye skal kanskje settes inn. Jingler skal produseres og reportasjer skal planlegges. Bidra gjerne med idéer eller tips til forbedringer. Det betyr ikke automatisk at vi kommer til å forandre på noe bare fordi dere sier det, å neineineinei. Det er jo ikke sånn at vi blander oss opp i hva dere gjør på jobben, er det det da?

I mens kan du følge med her på nrk.no/rr for siste nytt. Førstkommende torsdag har vi forresten en liten overraskelse på lur.

110
Oslo 08.08.2011

Tags: , , , , , ,

Del "Først!"