Losen på besøk!

157
Skrevet av:
Publisert 13:30 15 mars, 2011

Vår gode kompanjong og følgesvenn Bjørn Eidsvåg steppet mer enn villig inn som vikar for Bjarte i dag. Bjarte spiller såkalt skuespill i en barne-tv serie, men er tilbake igjen i morgen.

Bjørn har størrelse 63 i hatt, nøyaktig det samme som meg. Og til de som ikke skjønner helt hva størrelse 63 vil si, som liksom ikke helt veit hva som er vanlig, så kan jeg avsløre at det er ganske digert. Alt snakk om hodestørrelse, ledet oss inn på hodeplagg, og i en forlengelse av dette fikk vi prøve Bjørns sixpence. I følge flere jeg møtte i kontorlandskapet, kledde jeg visstnok denne hodepryden. “Du blir en helt annen fyr, men du kledde den, Steinar! Absolutely, assa!” sa mange. Sjekk bildene under og døm sjæl. Jeg kommer aldri til å bruke hodeplagg som fashion statement.

Selv om han var på fire stjerners middag med Dronning Sonja, Kjell Nupen og Kåra Valebrokk på Bagatelle i går, fikk vi ikke særlig mange detaljer ut av han. Den mest juicie detaljen var at han IKKE ga Dronninga en klem, men at han hadde gjort det FØR. Jaja, han vil vel pleie sitt forhold med Dronningen, tenker jeg. Ikke si noe negativt, liksom, siden hun er dama til Kongen. Luringen.

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Losen på besøk!"