Endelig alene på kontoret!

21
Skrevet av:
Publisert 13:25 28 september, 2010

Tomt kontor. Bildet er satt sammen med Auto Stitch for iPhone.

Endelig er det min tur til å være alene på kontoret. Toremann og Bjartis er ute og spiller inn en sketsj der hovedingrediensen er Toremann, Bjartis og, ja, urin. Velkommen til vår verden.
Ute skinner solen, og jeg forbanner NRK for at vi aldri kan ha utetime. HVORFOR, Bjerkaas?!

Vi laget jo en skissepilot i forrige uke, og i går så vi den sammen med “humorredaksjonen” her i Underholdningsavdelingen. Vi fikk mange fine tilbakemeldinger, men også litt kritikk for litt vel utstrakt bruk av orden “cum”. Det kommer ikke til å bli så veldig mye “cum” i selve programmet, det skal jeg sørge for. Ellers tror jeg vi har klart å overføre “lettbeintheten” til skjermen – det trenger ingen å være redde for.

Ellers prøver vi å pønske ut nye artigheter og konsepter uten at jeg vil avsløre for mye her og nå. Men jeg kan gi noen stikkord: “Helsequiz”, “Mentometer-O-Rama”, “Stand-up” og “Stikkordsbasert Rap”.

I morgen skal vi spille inn vignetten til programmet, og vi har fått låne et såkalt tricopter. Det er rett og slett et fjernstyrt helikopter som vi fester et kamera til. Det gir helt unike bilder, og vi skal forhåpentligvis bruke det masse. Under kan du se hvor fett det KAN se ut.

Tricopter VS. Downhill Duds – FPV from bajas on Vimeo.

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "Endelig alene på kontoret!"