Radioresepsjonens SATIRISKE Postkasse på P2

70
Skrevet av:
Publisert 9:36 3 september, 2010

 

I dag spiller vi inn Radioresepsjonens gjestesending på NRK P2. Vi vikarierer for Jørgen Strickert i Hallo i Uken som har punktert en lunge, visstnok av den grunn av han er relativt ung og tynn. Rart. God bedring, Strickert!

Sendingen sendes lørdag kl. 15.03 og varer i praktisk nok i 36,5 minutter. Har du et satirisk innspill til Radioresepsjonens SATIRISKE Postkasse så skriv det i kommentarfeltet under denne saken. Så vidt vi har forstått er satire å sparke og drive gjøn med på autoritetspersoner og maktinstanser. Det å si at “Signe Navarsete er en crackhore” er et eksempel på satire,  selv om man kanskje kan si at det ikke er spesielt raffinert. Dessuten kan man bli felt i Kringkastingsrådet, fordi Signe Navarsete aldri har vært en crackhore. Så vidt vi vet, da. Hva Signe Navarsete gjorde før hun entret politikken har jo ikke vi pipling på.

Men altså – har du noe ukesaktuell satire på lager, skriv det inn under og vår Radioresepsjonens satireredaksjon vil vurdere å ta det med i sendingen!

PS:
Vi tar også imot satiredilemmaer, satire tips og triks og satireoneliners.

Tags: , ,

Del "Radioresepsjonens SATIRISKE Postkasse på P2"