Radioresepsjonen på P2? What? P2?!

61
Skrevet av:
Publisert 13:56 2 september, 2010

 

PRESSEMELDING FRA RADIORESEPSJONEN:

Joda, det er fullstending korrektomondo! P3-flaggskipet Radioresepsjonen skal gjøre sin debut på Kulturkanalen
NRK P2 førskommende lørdag klokken 15.03.

Cirka sånn som dette tror vi P2-folk ser ut.

Cirka sånn som dette tror vi P2-folk ser ut..

 

På grunn av sykdom i Hallo i Uken-redaksjonen må resepsjonistene trå til med sin lettbeint underholdning i den lille kanalen.

 Ettersom Hallo i Uken-redaksjonen er et satireprogram, skal vi gjøre vårt ytterste på å lage ukesaktuell satire. Hvis du har noe satire på lager, så legg gjerne til satiren din i kommentarfeltet under. Hvis du ikke helt vet hva satire er, så skriver ordnett.no dette om begrepet:

sati`re en lat.

  • oppr. hos romerne en diktart av blandet innhold uten strengere komposisjon
  • diktverk som håner og latterliggjør menneskenes dårskap og laster
  • spotteskrift
  • spott

I kjent P2-ånd skal vi også spille musikk som vi føler kler kanalen, og uten å avsløre for mye så blir det i hvert fall litt pling plong, ding dang og littergranne bim-bam-bom.

Etter over 10 år i ungdomskanalen, tror Toremann det skal bli en veldig lærerik opplevelse å få utfolde seg på kulturkanalen. – Jeg tror jeg skjønner hvordan P2-folk tenker, for jeg møtte en bunch med P2-folk da jeg var på Ultimafestivalen i 2008, så dette skal gå veldig fint, sier Toremann.

Bjarte Tjøstheim på sin side er redd for at den P3eske humoren skal støte de faste P2-lytterne fra seg. – Det er viktig at også de faste P2-lytterne ikke hater oss, så vi må være forsiktige. Her er det de tre K’er som gjeler, nemlig “kompromiss, komprimiss, kompromiss”, sier Bjarte Tjøstheim.

Steinar sier det blir en stor ære å få utfolde seg på P2. – Til nå har jeg jobbet NRK P3, NRK1, NRK2, NRK3, så det blir nok en kanal å huke av på listen. Megarått!, sier Basse. 

Lydtekniker og programingeniør Arnt-Egil Nordlien i NRK sier at lydentusiaster bør glede seg spesielt. – Mange har dyrt lydutstyr og dyre stereoanlegg, og med tanke på at NRK P2 er kanal som sender med mindre kompressor enn P3, vil lyden bli mer dynamisk, og for folk med gode stereosystemer vil sendingen oppleves mer “levende” enn på NRK P3.

Programingeniør og RRs gode venn Arnt-Egil Nordlien. Her i gråmelert pologenser.

Programingeniør og RRs gode venn Arnt-Egil Nordlien. Her i gråmelert pologenser.

Radioresepsjonens P2-sending vil selvsagt også slippes som podkast.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Radioresepsjonen på P2? What? P2?!"