Bilder fra våre seeeeexy lyttere

5
Skrevet av:
Publisert 9:13 27 august, 2008

Det hender vi får fine bilder fra dere sexy lyttere. Det varmer selvsagt. Her er et noen, og vi kommer til å legge ut bilder fortløpende på denne siden. Ja, assa, du må jo trøkke på “les hele saken” først, da. IDIOOOOTER! Neida.

Bildet under fikk vi på e-post av Mia og Olav. Vi har jo aldri vært for tagging og sæggebuksekulturen, men dette var så stilig og fint gjort at dette må vi la passere. Det er jo kunst, på en måte. Sagen skal visstnok ligge ved Fusafjorden i Os kommune.

 

 

Dette bildet fikk vi fra en koselig vernepliktig i en eller annen tropp 2. Hvis jeg ikke tar helt feil er det en såkalt stridsvogn som står der bak, eller tanks om du vil. Noen som vet hvilket merke?

 

Tore og Steinar er SVIN!

I dag fikk vi meget rørende e-post fra ei jente som heter Therese. Hun har kjøpt seg to griser(!), og bestemte seg like godt for å kalle dem Tore og Steinar etter sine to favorittresepsjonister (sorry Bjarte). Dette sto i e-posten fra Therese om grisen Steinar:
“Steinar er ganske bedaglig, men leken. Han elsker mat, særlig potetsalat og melon, og får hysterisk anfall når Tore tar all plassen ved troa. Han begynner å bli ganske stor og velter meg nesten når han kommer bort for å klø seg på meg. Kommer bort gjør han hver gang jeg roper på han. Elsker å ligge i badekaret hvis der er varmt, og setter pris på en omgang med hageslangen. Steinar har mørke felter over øya som gjør at det ser ut som han har øyebryn.”

Om svinet Tore:
“Tore er den beskjedne og litt skeptiske. Ikke like hysterisk opptatt av mat som sin bror og er generelt litt mer forsiktig. Tore liker best karamellpudding og moreller. Han er ikke så glad i vann, men kan driste seg en tur oppi badekaret de varmeste dagene. Tore kommer også hver gang jeg roper på han, men blir ofte stående et stykke unna. Tore har flekker på venstre skinke og knekk på halen.”

I tillegg skriver Therese at grisene Steinar og Tore følger meget spent med i Den INTERNASJONALE Snackstesten. Håper de ikke hører på når vi skal teste Baconsvor…

Bilde at svina Tore og Steinar:


Det å ta bilder av ting som heter Sagen har nå nesten blitt en folkesport, her er et bilde vi fikk fra Tore Kolvik. Takk for det.

Veien til Sagen og Bjartemann

Veien til Sagen og Bjartemann

Del "Bilder fra våre seeeeexy lyttere"