Ekstrashow på Rockefeller

72
Skrevet av:
Publisert 10:15 21 april, 2010
 
Radioresepsjonen

Radioresepsjonen

16 jingles, tre radioresepsjonister, ett Kringastningsorkester og to show på Rockefeller!

 

RR-fansen blir bønnhørt

– Vi vet det er et stort ønske om et ekstrashow. Utfordringen er at det er mange involverte som må samles på nytt, og mai er en travel måned, fortalte RRs redaksjonssjef, Vilde Batzer, den 15. April.

De involverte har blitt kontaktet og logistikken er løst – det blir ekstraforestilling på Rockefeller den 10. Mai!

 Showet arrangeres som kjent for å markere Radioresepsjonens overgang fra radio- til TV-verdenen. Den overgangen, i tillegg til den enorme etterspørselen, fortjener intet mindre en to markeringer.

– One night only, two nights only – konsepter har skiftet navn før! Når Kringkastingsorkesteret først har giddi å lære seg alle jinglene våre, er det jo litt waste å bare gjøre det en gang, sier programleder Steinar Sagen.

Les: Radioresepsjonen klare for TV-skjermen.

Les: Erlend & Steinjo overtar for RR.

Kjøp eller vinn billetter!

Billettene til ekstrashowet vil legges ut for salg klokken 09.00 fredag 23. April, og det forventes en utrolig stor pågang.

Da billettene til det første showet blelagt ut for salg ble de revet bort på to timer, så her gjelder det å være på hugget for å sikre seg inngang til ekstrashowet.

I tillegg deler Radioresepsjonen ut to billetter til arrangementet 3. Mai til en tilfeldig person som sender inn SMS under sending, hver dag frem til showet.

Kjærlighetsforhold

I årets konsert er jinglene i fokus når Tore Sagens mange kunstverk framføres av Kringkastingsorkesteret. Programmets ordfører Steinar Sagen lover at hele gjengen trener i helsestudio for å være i tipptopp form til den store festkvelden, med hovedfokus på biceps, triceps og bryst.

– Vi har et nært kjærlighetsforhold til lytterne våre, og dette gir oss muligheten til å møte enda flere. Dessuten har vi alle tre såpass lite å gjøre på kveldene uansett. Vi lover en aften i fjolleriets ånd og celebre gjester, sier Steinar Sagen.

Livestream og NRK3

P3 vil også sende en livestream fra arrangementet den 3. Mai på sine nettsider. Så her er det muligheter, for alle de som ikke bor i Oslo eller ikke fikk billett, til å følge showet live.

Meld deg på facebook-eventet her!

Skulle du være uheldig og ikke få med deg noen av showene live, får du mulighet til å se en redigert versjon av showet på NRK3 13. mai klokken 22.25.

– Vi var ikke klar over at det kom til å bli så ekstremt populært, og hadde vi visst det ville vi satt opp showet på et større sted. Pågangen etter billetter har vært enorm, så i Public Service-ånd ønsker vi å gi noe tilbake til alle de fantastiske lytterne som har fulgt Radioresepsjonen i mange år, men ikke fikk billett, sier Redaksjonssjef for Radioresepsjonen, Vilde Batzer.


Del "Ekstrashow på Rockefeller"