Radioresepsjonen i Urørt-drakt

19
Skrevet av:
Publisert 8:52 26 januar, 2010

Varme Riddere - Urørt (Foto: Mattis Folkestad, NRK P3)

Sjekk ut New Texas Instruments og Varme Riddere på Urørt – de to banda har sitt utspring på RR-kontoret.

Alle som fulgte med på årets urørtfinale, var så heldige å få stifte bekjentskap med finalist nr 3,5 og 6,5 – indierockerne i Varme Riddere og elektronika-trioen New Texas Instruments.

Bak disse fancy bandnavna gjemmer radioresepsjonistene Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim seg, og nå har de pinadø fått seg profil på Urørt, også:

Sjekk ut: Varme Riddere (feat. DJ Funky Japaneser)

– Vi traff hverandre på Samfundet i 2004 da alle begynte å studere der. Vi fikk utrolig bra kjemi allerede den første kvelden da vi satt og snakket sammen og fant ut at vi hadde mange felles musikkreferanser. Alle digga Baba Nation, forklarer trioen som er fra henholdsvis Hellerudsletta, Bergen og Trondheim.

Sjekk ut: New Texas Instruments

– Vi spiller ikke instrumenter. To av oss spiller på Mac, og en på Dell-maskin. Det som er bra med Dell er at komponentene er kjøpt inn fra hele verden, fra billige leverandører, og det gjør at en Dell er rimeligere enn Mac, hvor alle komponentene er spesiallaget for akkurat denne maskinen. Det gjør Mac dyrere, men også bedre, forklarer det trehodete elektronika-trollet.

Tags: , , ,

Del "Radioresepsjonen i Urørt-drakt"