Stjernevikarer i RR

58
Skrevet av:
Publisert 14:54 18 november, 2009

Bjørn Eidsvåg som vikar i RR. (Foto: Vidar Josdal, NRK)

Bjørn Eidsvåg tvitret seg til vikarjobb i RR onsdag- torsdag troppet Harald Eia opp for å være programleder.

RR har god tradisjon for å få inn stjernevikarer når et av medlemmene er borte. Torsdag stilte Harald Eia opp på P3 mellom 10 og 12, tirsdag gjestet Bård Tufte Johansen programmet.

Se også: Tores Knuteskole

Den alltid like hjelpsomme og profesjonelle Bjørn Eidsvåg stilte opp som vikar for Steinar på onsdag, som fremdeles ligger hjemme med svineinfluensa.

Trygg og habil

Bjarte påstår at Bjørn er så flink som programleder at han ikke merker forskjell på vikaren og originalen lengre.

– Bjørn er så trygg og habil at Tore og jeg bare kan lene oss helt og fullt på han. Det er en drøm å jobbe med Losen, selv om han i dag kom en halvtime etter sendestart, sier eldstemann i resepsjonen.

Tvitrer seg til programlederjobb

Avtalen om at rockepresten skulle steppe inn som programleder ble nemlig klar i seneste laget i morges. Tore og Bjørn ble enige om vikarjobben via det sosiale nettstedet Twitter. De som følger dem der, kunne lese denne meldingsutvekslingen:

Tore Sagen: Om tjue minutter begynner Radioresepsjonen med BARE Bjarte og meg. La oss håpe det går bedre enn forrige gang!

Bjørn Eidsvåg: @ToreSagen mens Losen er arbeidsledig fram til klokka 12.

Tore Sagen: Kanskje kommer losen hit til RR nå ikveld…

Bjørn Eidsvåg: da drar jeg til Marinlyst for å hjelpe jentene i RR; Losen er på vei.

Du kan også følge Steinar og Bjarte på Twitter.

Bjørn Eidsvåg som vikar i Radioresepsjonen. (Foto: Vidar Josdal, NRK)

Bjarte karakteriserer Bjørn som drømmevikaren.

– Han har hatt en enorm utvikling siden første gang han jobbet for oss. Nå er det overhodet ingen rust igjen i systemet, så jeg håper han kommer igjen ved en senere anledning.

Bjørn Eidsvåg har også tidligere vikariert i Radioresepsjonen. Her kan du se RR + Bjørn forberede seg til sending 15. jaunar 2009:

Bjørn Eidsvåg skrøt uhemmet av den flotte byen Kristiansund under sendinga, til tross for at han måtte avlyse en konsert der denne uka på grunn av få solgte billetter.

Dessuten tilbød han seg å sette melodi til Bjartes dikt “Til Basse”, som handler om Bjartes frykt for at Steinar skal dø av svineinfluensa.

Sist Bjørn var innom Radioresepsjonen, gjorde han og Steinar en eksklusiv versjon av Eidsvågs låt “Floden”. Hør den her: Basse og Bønna gjør “Floden”

Samme dag hadde Bjørn et hysterisk latteranfall i RR-studio:

Tirsdag steppet Bård Tufte Johansen inn som vikar for Steinar, og presterte i følge Tore særdeles bra.

Bjørn Eidsvåg gjestet også et annet NRK-program denne høsten; 21. oktober gjorde han en nydelig versjon av “Skyfri Himmel” sammen med Lars Vaular og Eva Weel-Skram på Lydverket:

Se bilder fra Lydverket-opptredenen her.

Og i tilfelle dere har glemt dette herlige synet: Se Bjørn Eidsvåg i heksehatt her!

Tags: , , , ,

Del "Stjernevikarer i RR"