Den nye Singer/Songwriterposten

17
Skrevet av:
Publisert 14:23 20 august, 2008

Torsdag sparker vi i gang en helt ny post i Radioresepsjonen. Den heter Singer/Songwriter. Posten går ut på at en av resepsjonistene skal lage en kort melodi og fremføre den akkompagnert av gitar eller piano. Songwriteren må selv spille instrumentet.

Tore øver på sin nyeste singel "Cornerstone".

Tore øver på sin nyeste singel "Cornerstone"

Singer/Songwriterposten skal være et stikk til den kyniske musikkindustrien som ved hjelp av enorme markedsføringsbudsjetter klarer å lage store hits av låtmateriale som egentlig ikke fortjener livets rett.

Penger, utpressing, narkotika og tortur. Dette er bare noen av virkemidlene platebransjehegemoniet bruker mot velmenende musikkdistributører og kringkastere. Kyniske og kalkulerende går de til angrep på sivilisasjonen med grusomme og naive melodier. Utsultede småjenter synger av full og sår hals mens produsenter, tekstforfattere og direktører gnir seg i hendene. Du hører det på radio, på TV og på scenen, og den eneste tanken du gjør deg er: “Dette kunne jeg gjort bedre selv!”

Det er bakgrunnen for den splitter nye posten “Singer/Songwriter”. Vi vil vise at det å lage en hit egentlig er såre enkelt. Derfor skal vi hver torsdag fremover fremføre en selvskrevet låt. Låten blir skrevet kvelden i forveien eller morgenen før sending og fremføres mot slutten av sendingen.

Jeg er første artist ut og har allerede en tekst og en melodi svirrende i hodet. Jeg tror sangen kommer til å hete “Cornerstone” og skal handle om at kvinner er hjørnesteinen i menns tilværelse(Du får evt. snu på det hvis du er heteroseksuell kvinne/homoseksuell mann). For det er jo med menn som med små norske tettsteder, de trenger en hjørnesteinsbedrift.

Sangen fremføres Torsdag 20. august, ca. klokka 1145.

Sexy

Sexy

Her er synger Tore sin nye sang i studio!

Tags:

Del "Den nye Singer/Songwriterposten"