Dette er en nettsak om snikekatten.

78
Skrevet av:
Publisert 14:33 13 mai, 2009

Hei. Jeg heter Steinar Sagen. I går, tirsdag, så jeg et program på National Geographic Channel om verdens farligste dyr. Det ekle og skremmende vesenet snikekatten fanget min oppmerksomhet. I sendingen i dag, onsdag, lovet jeg å lage en nettsak om snikekatten. Dette er den nettsaken.

I programmet ble snikekatten omtalt som et av Madagaskars farligste kattedyr. Snikekatten er dels tågjengere, dels sålegjengere. Dette gjør at snikekatten beveger seg lekende lett både på bakken og i trærne. Fy søder, ass, på National Geographic Channel hadde de noen sjuke opptak der snikekatten klatrer i trærne mens den jager en monkey. Dessverre fikk jeg ikke sett at den drepte monkeyen, fordi monkeyen var kjempelur og hoppet til en gren som var for tynn og skrøpelig for vekten av en fullvoksen snikekatt. Men hvis snikekatten hadde fått tak i monkey, fy faen, ass, da hadde den blitt så drept, da.

Hvis du vil vite mer om dette gufne og imponerende dyret, kan du jo bare google det. Da vil du få opp masse treff. Jeg har vært så elskverdig at jeg har funnet en video hos youtube, sånn at du slippe å gjøre det. Den kan du se her. Ekkel eller ikke? Kjør debatt!

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "Dette er en nettsak om snikekatten."