Dans med RR på Hove!

52
Skrevet av:
Publisert 10:44 7 mai, 2009


Radioresepsjonen er på utkikk etter tre kvinnelige dansere som kan delta i deres livesendinger fra Hovefestivalen. Meld på din dansetrio her!

Det er allerede kjent at Radioresepsjonen skal sende live fra Hovefestivalen fra 22. – 25. juni. Nå ønsker Steinar, Tore og Bjarte å ha med en kvinnelig dansetrio på showet sitt.

– RR-danserne må kunne danse til typisk P3-musikk, altså alt fra rock n’ roll, soul og r’n’b, visesang, ballader, hip-hop osv. Mens vi og skravler, har danserne fri, men i det vi spiller en låt vil fokus være på danserne. Det er ikke veldig mye jobb for et grats Hove-pass, for erfaringen viser at det blir mye babling fra oss, forklarer Steinar Sagen.

Da resepsjonistene var på Hove i fjor, kom glade publikummere opp på scenen for å danse. Det er bakgrunnen for at at RR i år ønsker en fast dansetrupp. Slik så det ut i fjor:

Alle jenter kan danse

RR søker kun kvinnelige dansere. Mannsjåvinistisk, mener kanskje noen av dere. Resepsjonistene har derimot en god forklaring på hvorfor danseløvene ikke kan være gutter eller menn.

– Vi er ikke redde for å bli sett på som sexistiske i det hele tatt. Så å si alle jenter kan danse i større eller mindre grad, og det vil vi utnytte. Tenk deg hvor feil det ville vært hvis vi hadde hatt tre mannlige dansere? Da hadde vi jo kun vært gutter på scenen, og da hadde det nok blitt panoramaskrik fra jentene kan jeg tenke meg. Hadde RR vært en jenteredaksjon hadde det vært naturlig med herredansere. Så enkelt er det!

Sånn gjør du:

For å delta i konkurransen, må din dansetrio laste opp en video til Youtube og legge den til gruppen Radioresepsjonens dansekonkurranse. I videoen må dere presentere dere kort med fornavn og alder, samt et navn på dansegruppen. I tillegg må dere vise frem litt av deres danseferdigheter.

Aldersgrense for konkurransen er 18 år, og premien inkluderer både å danse under RRs daglige livesendinger fra Hove, festivalpass til Hovefestivalen og RRs spesialdesignede danse-outfit. Frist for innsending er søndag 7.juni.

– Jenter/kvinner som har lyst på gratis Hove-pass mot en halvtimes dansing daglig i fire dager bør absolutt melde seg på. For en lettbeint start på ferien’a gitt, mener resepsjonistene.

Tags: , , , ,

Del "Dans med RR på Hove!"