Slik Basse ser det…

30
Skrevet av:
Publisert 15:24 26 november, 2008

Ja, hei til deg som jevnlig besøker Radioresepsjonens nettside.  Hei til deg som er her for føste gang også. Hyggelig å ha deg på besøk. Det er Steinar (eller Basse om du vil) som sitter her og klemmer ut noen tanker og trøkker det ned i tastatueret. Håper du koser deg her inne – det er i hvert fall meningen. 

Sendingen idag, onsdag, synes vi selv var ganske bra. Fine sms’er og e-poster ble sendt inn, fin flyt i programmet, artige innslag med Egil Datasupport og Bestefar Tjøstheim og populær musikk for et relativt ungt publikum. Hvis du hørte på – kultkultkult. Hvis ikke – last ned podkasten da vel (nrk.no/podkast). Nå kan du også velge om du vil høre den med musikk eller ikke.

Synes vår lille prat om Kodenavn Hunter var litt gøyal i dag. “Hvordan faen er det mulig å ikke få sikra en man dere visste var trua på livet”  sier Bjørn Rønningen alias Mads Ausdal i reklamen for mobilversjonen av Kodenavn Hunter. Det er en helt klart at mannen som det her er snakk om burde ha vært sikra, nettopp fordi han var trua på livet. Det er jo en av politiets viktigste oppgaver.

Hør traileren her:
Kodenavn Hunter trailer

Vi synes denne setningen var så god, at vi viet et par minutter til den i sendingen. Hør Radioresepsjonen diskutere “Hvordan faen er det mulig å ikke få sikra en mann dere visste var trua på livet?” her:
RR snakker om Hunter-trailer

Denne frasen ble så populær etter omtalen i Radioresepsjonen at det strømmet inn tilbakemeldinger fra lytterne som ville ha mer! “Snakk mer om “Hvordan faen er det mulig å ikke få sikra en mann dere visste var trua på livet””, ja etter hvert kom det til og med en liten sang over samme tema, fra en som heter Ørjan, som synger i en gruppe som heter Øss. En umiddelbar hit, vil jeg si, om enn noe kort.
Hvordan faen snutt

Hvis du har lyst til lage en sang, inspirert av denne legendariske setningen fra KH2, så send den gjerne til oss på RR@nrk.no. Skriv gjerne “Hvordan faen er det mulig å ikke få sikra en mann dere visste var trua på livet-sang” i emnefeltet.

Takk for meg, det var alt jeg hadde på hjertet.

Be cool – stay in school.

Basse

Tags: , , , , , , ,

Del "Slik Basse ser det…"