Perfekt vertinne?

Husmor har blitt trendy, står det på veggen min.

Nå skal jeg få meg det perfekte hjem og bli mer huslig. Husmor har blitt trendy, står det på veggen min. Fotballfrue må vel kunne sees på som den perfekte husmor. Hun har et perfekt innredet hjem, lager alle måltider fra bunnen av, og serverer mannen sin den deiligste mat på et pent dekket bord i et nyvasket hus. Hvordan har hun tid til alt sammen? Klarer jeg å bli så perfekt?  Nå skal jeg prøve, for det er visst dette som skal til for å bli perfekt.

For første gang skal Alex sin mamma og stefar møte min mamma og stefar.

For første gang skal Alex sin mamma og stefar møte min mamma og stefar.  Da må alt være perfekt. I denne episoden får jeg hjelp av en vertinne ekspert som skal lære meg å arrangere det perfekte middagsselskapet.

Og gudene skal vite at jeg trenger hjelp! Jeg har faktisk aldri arrangert et ordentlig middagsselskap før. Har jeg middagsbesøk ellers serverer jeg somregel enten taco eller pølser. Jeg er ikke spesielt flink til å lage mat, og jeg føler at det er så utrolig mye som kan gå galt. Tenk om jeg søler på moren til Alex eller svir maten. Jeg er stressa!

Og det verste er, at det står jo mye mer på spill enn selve middagen.

Slik ble bordet etter litt ekspert-hjelp:

3292