Tid for kjærlighet

I femte episode av Prosjekt perfekt ser Ida på råd for å få mer romantikk inn i forholdet, og hun og Alex drar på pardate med Kriss og Rakel.

Ida har lagt om kostholdet sitt, begynt å trene minst fire ganger i uka og hun har prøvd å en rekke råd for å få det perfekte utseendet. Men hva med forholdet? Er det perfekt?

Paryoga

Ida tester ut flere forskjellige tips for å få fart på forholdet, blant annet parterapi,telttur og paryoga.

– Du blir kjent med din egen kropp, samtidig som du blir kjent med partneren din sin kropp, samtidig som dere er nødt til å kommunisere, sier yogainstruktør Elisabeth Lyseng.

paryphi

Og Ida og Aleks er enig om at de syns paryoga var morsommere enn de hadde trodd. Ida leser også at dobbeldate, konkurranse og lek skal være bra for forholdet og de stikker i parken for å spille kubb med venneparet Kriss og Rakel.

– Rakel og Kriss er ganske romantiske da. Jeg liker ikke sånn kliss egentlig da, men alt trenger jo ikke å være kliss. Kanskje vi kan ta til oss noe av det de har, sier Ida.

De tar med seg piknik-kurv og pledd og drar i parken for å spille kubb. Det er nemlig flere råd som sier at man kommer nærmere partneren sin av spille på lag.

Råd fra Rakel og Kriss

– Det var veldig bra da vi vant, veldig kjipt da vi tapte. Det er jo en bra øvelse å være sammen på et lag. Nå har vi kanskje ikke den beste lagspiriten, siden vi kjørte litt sånn intern konkurranse innad i laget. Jeg syns Kriss og Rakel var bedre på å være et team og backe hverandre opp, sier Ida etterpå.

Hun og kjæresten er enig om at det virker som om Rakel og Kris har mer romantikk i forholdet sitt. Kriss mener det ligger i de små hverdagslige tingene.

– Rakel er flink til å make “an effort”. Gjøre det ekstra. Hun går alltid den ekstra mila for å gjøre det hyggelig for oss, sier Kriss.

Rakel mener også at Kriss er veldig omtenksom. At han er positiv, støttende og gjør henne tøffere gjennom å backe henne opp.

pardate999

Om par-date

Hva syns dere om denne måten å gjøre noe sammen som par på?

– Jeg syns det var hyggelig å være fire stykker. Dobbel-date er koslig. I hvertfall når det ikke er en klein setting. Jeg syns park og avslappa stemning funka bra, sier Ida etterpå.

De andre er enige i at dette gjerne er noe de kunne gjort igjen.

– Det er veldig hyggelig med to par, i alle fall når det er noen vi kjenner og liker godt. Men jeg har mer forståelse for at man blir glad i hverandre som en gjeng, enn at det skal styrke forholdet, sier Kriss.

Se Prosjekt perfekt på NRK3,onsdager kl. 21.30, eller se alle episodene på P3.no.