– Du er eye-candy

Jan Thomas mener Ida har et godt utgangspunkt for å kle seg bra, men hun går hjem med nye komplekser etter besøk på en skjønnhetsklinikk.

På veggen over livsstilsråd henger en mengde artikler om hva man kan gjøre for å bli mer fornøyd med utseendet sitt. Ida er glad i å pynte seg når hun skal ut på byen, men er ikke så opptatt av å se bra ut i hverdagen. Blir hun lykkeligere av å prøve å se bra ut til enhver tid?

Eye-candy

Hun møter Jan Thomas for å få hjelp til å kle seg, og han sammenligner stilen hennes med looken til Serena Vanderwoodsen i Gossip Girl. Ida blir veldig overraska over tilbakemeldingene fra kongen over terningkast på den røde løperen.

– Jakken virker littegranne stor, men du er eye-candy. Og det liker jeg. Sånn som jeg opplever det nå, får du en sterk firer.

Hun får hjelp av Frank og Knut fraTV-serien Stylistene, og hun syr om noen gamle klær sammen med Jenny Skavlan. Til slutt skal hun få sin nye dom av Jan Thomas.Ida på skjønnhetsklinikken hvor de blant annet ser på huden hennes.

Skummelt

Hun møter Petter Pilgaard som blant annet har tatt hårtransplantasjon, botox og bleket tennene. Ida er skeptisk til å gjøre så drastiske steg med utseende, men blir til slutt overtalt til å se hvordan det er på en skjønnhetsklinikk.

– Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle vært på en skjønnhetsklinikk. Det merker jeg at jeg har masse fordommer mot, egentlig. 

Etter å ha vært på skjønnhetsklinikken er Ida fortsatt sikker på at hun ikke ville operert noe eller tatt botox for å fikse på kroppen sin.

– Men det var skummelt å se hvordan ting kunne ha vært. Det er akkurat som jeg har fått noen nye komplekser, som jeg aldri har hatt før. 

 Se Prosjekt perfekt på NRK3, onsdager kl. 21.30, eller se alle episodene nå på P3.no.