Hvilken låt skal Kvelertak covre?

54
Skrevet av:
Publisert 13:40 3 June, 2010

Kvelertak. (Foto: Paal Audestad)

Fredag 11. juni kommer Kvelertak til Popsalongen for å spille live. Da byr de på en akustisk versjon av “Mjød”, men også en coverlåt. Hvilken? Du bestemmer, og kan vinne både Hove-pass og Kvelertak-premier på kjøpet.

Det er ikke mange norske band forunt å få oppmerksomhet fra utlandet allerede før debutalbumet er ute, men det er hva som har skjedd med Kvelertak. Siden de var med i Urørtfinalen tidligere i år har det nemlig bare gått én vei for Stavanger-gruppa: Oppover.

Det kommende debutalbumet ble innspilt i USA hos Kurt Ballou fra metall/hardcore-legendene Converge, og snart legger de ut på en europaturné med samme band. Lydverket og Hovefestivalen har dessuten plukket ut Kvelertak til å spille på de store engelske festivalene Reading og Leeds.

I Norge står spillejobber på både Hove- og Pstereofestivalen på plakaten.

For Popsalongen har bandet plukket ut tre låter de kunne tenke seg å spille en akustisk versjon av når de kommer på besøk 11. juni:

– Lars Vaular – “Rett opp og ned”
– Aloe Blacc – “I Need A Dollar”
– Donkeyboy – “Awake”

Hvilken synes du det bør bli? Stem i pollen øverst til venstre.

Legger du igjen en kommentar med begrunnelse for ditt valg, blir du med i trekningen av følgende storfine premier: Hovepass, konsertbilletter, t-skjorter og debutalbumet til Kvelertak (slippes 21. juni).

De beste begrunnelsene vinner, så her er det bare å legge seg i selen!

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Hvilken låt skal Kvelertak covre?"