Kaizers spiller hemmelig singel live

7
Skrevet av:
Publisert 14:16 19 September, 2012
Janove i Popsalongen. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Janove i Popsalongen. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)


Kaizers Orchestra’s nye singel spres, bokstavelig talt, som et virus over landet. Her kan du høre låten som den ble født; med kun vokal og piano. Uten et symfoniorkester og resten av bandet.

Hei, her er siste nytt i promokampanjen rundt Kaizers siste album Violeta Violeta vol. III.

Kaizers Orchestra er nå klare med det siste albumet i Violeta Violeta-trilogien. Som blir den siste utgivelsen før bandet tar en lang pause. Albumet blir, mildt sagt, ikke utgitt på vanlig vis. Men skal spres via et virus.

Mobilappen The Kaizervirus gir fansen muligheten til å spre musikken deres som et virus. Singelen «Aldri vodka, Violeta» er det første som skal ut til folket. Smitten spres ved via telefon og man må være fysisk i nærheten av en annen smittebærer. I begynnelsen av september dukket det opp to ganske kryptiske videoer på youtube som henviste til nettsiden thekaizervirus.com. Her kunne folk søke om å få ansvaret for å spre og lansere viruset. Over 1200 søknader kom inn, men én mann ble valgt ut: Steffen Berland fra Rossland. Han er nå i gang med å spre singelen, forkledd som et virus, til folk på Torgallmenningen i Bergen og siden videre ut over Norge.

Singelen “Aldri vodka, Violeta” er spilt inn med et 64 manns symfoniorkester. Men i Popsalongen spilte de låten sånn som den ble født. Men kun vokal, (ropert) og piano.

Hør Janove og Helge fra Kaizers Orchestra framføre “Aldri vodka, Violeta” live i Popsalongen

[audio:https://p3.no/popsalongen/files/2012/09/Kaizers-Aldri-vodka-Violeta.mp3|titles=Aldri vodka Violeta|artists=Kaizers Orchestra]

Tags: , , , , ,

Del "Kaizers spiller hemmelig singel live"