La Roux gir faen i alt! Nesten…

2
Skrevet av:
Publisert 18:02 4 March, 2010

 Elly Jackson, vokalist og frontfigur i La Roux.

 

Popsalongen møtte Elly Jackson i La Roux før hun gikk på scenen i et UTSOLGT Rockefeller. Vi tok tak i mobbingen, lesberyktene og teflon-jentene som har kastet seg på elektropopbølgen.

-Hvis jeg plutselig fant ut at jeg definitvit var lesbisk ville jeg uansett ikke bare hengt med lesber, sier Elly Jackson som ikke ønsker seg inn i noen klikker.

 

Fuck off!

Musikken er det som betyrmest for Elly og det eneste hun bryr seg om du liker eller ikke. I fjor ertet hun og den store kjeften hennes  på seg Robbie Williams. Siden  har hun lært å holde tilbake. Mye. Men lett er det ikke når du er veldig ærlig og har sterke meninger.

– Jeg har ingen religion, ingen grenser, ingenting som holder meg tilbake, sier Elly. Jeg tror på å si det du mener. Og til de som ikke tåler det er jeg typen som sier: “Fuck Off!”

 

La Roux om lesbemerkelappen:

[audio:https://p3.no/popsalongen/files/2010/03/LaRoux_om_det_lesbiske.mp3]

La Roux om “dåsejentene” som elsker henne:

[audio:https://p3.no/popsalongen/files/2010/03/LaRoux_om_fans.mp3]

La Roux mobbingen:

[audio:https://p3.no/popsalongen/files/2010/03/LaRoux_om_mobbingen.mp3]

 

Lesbemagnet

La Roux har hatt kjempesuksess siden de slapp debutalbumet i 2009. Nå turnerer de verden over ikke minst til homofile og lesbiskes store begeistring. Lesbene elsker Elly som en av sine egne og blotter seg mer enn gjerne på scenekanten. Men La Roux-vokalisten vil ikke inn i noen bås hverken den lesbiske eller noen annen.

Jeg elsker alle mine fans og har ikke noe problemer med at andre vil ha merkelappen lesbisk eller homofil, sier hun. Det passer bare ikke for meg. Enkelt og greit. Og jeg føler meg ikke spesielt lesbisk.

 

Tags: , ,

Del "La Roux gir faen i alt! Nesten…"