Kuk mot rygg gav Green Day-billetter!

85
Skrevet av:
Publisert 10:56 17 February, 2010

Popsalongens lyttere har tømt seg for gode Green Day minner og Popsalongen har tømt seg for billetter. Ufine konsertvaner, karneval og sammenbrudd kvalifiserte alle til gratis billetter.

 

– Jeg var 13 år på Green Day-konserten i Spektrum i 1995 da jeg merka at mannen i joggebukse som hoppet opp og ned bak meg, nok ikke hadde på seg undertøy, sier Vernoica Myhren. Jeg kjente liksom utstyret hans gni meg opp og ned på ryggen.

 

Magisk minus beføling.

Ufrivillig beføling til tross, Veronica hadde en fantastisk konsertopplevelse. Det skadet heller ikke at hun fikk en noe bisarr nærkontakt med et av bandmedlemmene.

– Bassisten, Mike, kastet vannglasset sitt mot publikum og noe av vannet traff meg i pannelugge, fortller Veronica. Jeg var jo i ekstase!

Som skikkelig fans klipte Vernoica like godt av seg luggen da hun kom hjem. De Green Day-fuktede lokkene forseglet hun i en plastpose…

 

Fikk kysse Tone

Et karneval i Horten fikk også celebert besøk for 15 år siden da Anders Hovden kom i Billi Joe Armstrong kostyme, også kjent vokalist i Green Day. Mora hans hadde klippet, naglet og farget gullgutten sin til en ekte punker.

– Det endte med at jeg vant hele karnevalet OG fikk kysse Tone, som var den heisteste jenta på skolen den gang, forteller Anders. Men det ble ikke noe mer mellom oss altsål…

 

SE: Mona B. Riise intervjuet Green Day:

LES: – RR likner på Green Day

LES OGSÅ: Mats Borch Bugge anmelder Green Days “21st Century Breakdown”

Tags: , ,

Del "Kuk mot rygg gav Green Day-billetter!"