Ekstremt proff remix-vinner!

45
Skrevet av:
Publisert 16:59 15 February, 2010
Bjørn Johan Muri. (Foto: Lise Åserud/Scanpix)

Bjørn Johan Muri (Foto: Lise Åserud/Scanpix)

P3 og Popsalongen har kåret vinneren av  “Bjørn Johan Muri Remix-konkurransen”! “Yes Man (unzt remix)” stakk av med seieren og i kveld feires det med øl i Trondheim.

 

HØR VINNER-MIXEN HER:

[audio:https://p3.no/popsalongen/files/2010/02/Bjørn-Johan-Muri-Yes-Man-untz-remix1.mp3]
– Denne remixen kunne vært laget hvor som helst i verden, er ekstrem profesjonell og aldri søkt, sier P3s musikksjef, Mats Borch Bugge om vinner-mixen.

Gledesrus

Det var en overrasket og lykkelig Adrian Thesen fra Trondheim som i dag fikk høre sin remix av Bjørnn Johan Muris MGP-låt “Yes Man” spilt i Popsalongen på P3. Blant over 50 bidrag ble hans Untz-remix kåret til vinner av  en jury bestående av Mats Borch Bugge, Knut Lyngar (Universal) og Bjørn Johan Muri sjøl.

– Jeg blir aldri lei låta, er kjempeglad og utrolig fornøyd med remixen, sier Adrian i Popsalongen (kompisen jubler i bakgrunn). I kveld skal vi feiere med øl! (kompisen jubler ytterligere)

 

Bjørn Johans favoritt

I god forbrukerjournalistisk ånd gav Bjørn Johan vinnerkandidatene induviduelle smileys etter hvor godt han likte dem. “Untz-remix” fikk det desidert største smilet.

– Jeg fikk en utrolig god feeling for vinner-mixen med en gang jeg hørte den, sier Bjørn Johan. Heldigivs var det også juryens favoritt.

– “Yes Man” er en utrolig slitesterk låt som man ikke blir lei, sier Mats Borch Bugge. Og jeg gleder meg til å høre mer på denne remixen.

 

Vinnerlåta får:
• Utgivelse på et Universal samlealbum
• Lagt opp til nedlasting på iTunes
• Studioinnspilling av ny vokal med Bjørn Johan Muri (om nødvendig)

 

Se Bjørn Johan Muri fremføre “Yes Man” under delfinalen i Melodi Grand Prix!

Tags: , , , , ,

Del "Ekstremt proff remix-vinner!"