Sandra Kolstad live i Popsalongen

0
Skrevet av:
Publisert 15:48 17 September, 2012

Drar på med en drum ‘n’ bass-cover av Machine Birds’ vakre “If I”.

Sandra Kolstad mørke og dansbare elektropop har gjort at hun ofte blir omtalt som dronninga av denslags. Klassisk trent pianist, bosatt i Berlin, kritikerrost og ambisiøs. Sandra’s andreplate (Nothing Lasts) Forever slippes 28. september, og låten The Well (We Will Change It All) er lista her på P3.

Om The Well
– The Well handler om forandring og et ønske om forandring. Og innse at en relasjon eller en politisk modell, det er en litt politisk sang også, ikke fungerer. Det må ta slutt og noe nytt må begynne. Det høres kanskje litt negativt ut, men det er egentlig en ganske optimistisk sang, forteller Sandra. – Den bærer også i seg troen på at denne endringen er mulig.

Hør Sandra Kolstad – “The Well (We Will Change It All)” live i Popsalongen

[audio:https://p3.no/popsalongen/files/2012/09/The-Well.mp3|titles=The Well (We Will Change It All)|artists=Sandra Kolstad]

Sandra drum ‘n’ basser opp Machine Birds vakre “If I”

Drum ‘n’ bass-cover av Machine Birds
Sandra Kolstad valgte å covre bergensduoen Machine Birds vakre “If I”. – Jeg møtte Maria og Marte fra Machine Birds da de varmet opp før min aller første konsert i Bergen. Jeg falt pladask for det de gjør, det er veldig interessant og fint. Låten “If I” er skjør og så vakker at det nesten gjør vondt. Så vi valgte å ikke prøve og gjøre den vakrere, men heller lage en drum ‘n’ bass-versjon, ler Sandra.

Hør Sandra Kolstad covre Machine Birds – “If I”

[audio:https://p3.no/popsalongen/files/2012/09/If-I.mp3|titles=If I (cover av Machine Birds)|artists=Sandra Kolstad]

Tags: , , , , ,

Del "Sandra Kolstad live i Popsalongen"