Jarle Bernhoft, We Love You!

0
Skrevet av:
Publisert 19:28 6 December, 2011
Foto: Kine Charlotte Ofstad / NRK

Foto: Kine Charlotte Ofstad / NRK

I dag hadde vi besøk av The One and Only, C’mon Talk-stjernen Jarle Bernhoft. Og til tross for at han gapte over et halvliterglass på direkten, ble vi i Popsalongen frelst.

For en kar! Jarle blir i disse dager spilt på alle radiokanaler på store deler av kloden. Til og med den amerikanske talkshow-vertinnen Ellen DeGeneres ble frelst og ville ha han med på showet sitt. Ikke så rart tenker vi, for for et talent og alikevell er han så jordnær.

I Popsalongen i dag, pratet vi om stipendet på 900 000 kroner, som Jarle har fått fra Music Export Norway, om Nobels Fredspris som han skal opptre på til helgen og ikke minst besøket hos Ellen.  Til tross for en litt stresset og nervøs ansatt hos Ellen, var selve dama visstnok veldig kul.

– Hun var super strålende, helt avslappa og kul, sier han før han tilføyer at han tror sånne mennesker som er i balanse har kommet ut av alle skap som man kan komme ut av, og har oppnådd suksess, bare er helt avslappa og kule.

Stor i kjeften

En av lytterne sendte inn en utfordring til Jarle, som han tok på strak arm.

– Den er jo gigantisk, den kjeften din, ikke vondt ment, men du er jo det nærmeste vi kommer Kim Larsen. Klarer du å få hele toppen av et halvliterglass i munn på en gang?

Oh yes, he did!

Foto: Kine Charlotte Ofstad / NRK

Foto: Kine Charlotte Ofstad / NRK

Foto: Kine Charlotte Ofstad/NRK

Foto: Kine Charlotte Ofstad/NRK

 

 
 
 
 

 

 
Foto: Kine Charlotte Ofstad / NRK

Foto: Kine Charlotte Ofstad / NRK

 Dreamon
 
Som dere kanskje husker, hadde vi for et par uker siden besøk av Dreamon her i Popsalongen. Han fremførte da sin tolkning av Jarle Bernhoft sin låt C’mon Talk. Noe Jarle synes var en ære og kult. Den tolkningen av sangen hadde ikke Jarle hørt før, så vi hadde den store ære av å presentere den for han. Og etter noen minutter med en dypt konsentrert Bernhoft med headphonsa på øra, så det ut til at det var en rimelig fornøyd artist som satt i studioet.
 
– Jeg liker det jeg! Flaten dundre meg, det var bra gjort!
 
Så da er det bare å håpe på et fremtidig samarbeid i vente der.
 
 
 
 
 
 
Del "Jarle Bernhoft, We Love You!"