Klikk for video
Spill video

Dreamons Jarle Bernhoft remix

1
Skrevet av:
Publisert 15:00 21 November, 2011
(Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

(Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Forrige uke hadde vi i Popsalongen besøk av Dremon som hadde et stort ønske om et fremtidig samarbeid med den norske artisten, Jarle Bernhoft.

Da Dreamon var på besøk var vi så heldige å få høre hans verson av Jarle Berhofts låt C’mon Talk. Dette er ikke et samarbeid mellom artistene, men noe han og produseren hans Henrik, har prøvd seg frem til, (en halvtime før den ble spilt live på Popsalongen!) ettersom Bernhoft er “en av norges råeste artister” ifølge Dreamon. For det er ikke han det står på når det kommer til et fremtidig samarbeid mellom de to artistene.

Vi får håpe han hører det en gang og synes det er kult, for det kuleste av alt hadde vært å gjøre en remix sammen med Jarle

– Vi får håpe han hører det en gang og synes det er kult, for det kuleste av alt hadde vært å gjøre en remix sammen med Jarle, forteller Dreamon i klippet under.

Både Dreamon og Jarle Bernhoft er artister vi kan høre ofte her på P3, så det måtte jo ha blitt en super hit? Vi fikk ihvertfall hans ferske og suverene tolkning av låta som du kan høre under. Også sier vi som Aishath:

“Jarle Bernhoft, Attention!”

Dreamon live i Popsalongen

Del "Dreamons Jarle Bernhoft remix"