Live: Wolf Gang

4
Skrevet av:
Publisert 17:19 14 July, 2011

Max McElligott fra Wolf Gang (Foto: Katrine Opdahl, NRK P3)

Artister og festivalgjengere har for alvor inntatt Tønsberg, hvor Slottsfjellfestivalen setter i gang i dag. På plass er også Popsalongen, og hva får man da? Besøk av britene i Wolf Gang, og akustiske versjoner av “Lions In Cages” og “The King And All Of His Men” levert fløyelsmykt direkte på radio.

De siste månedene har Wolf Gang spilt drøssevis av konserter, til Popsalongens Andreas Øverland fortalte Max McElligott hvorfor det er mest moro, og ikke bare hardt arbeid å reise rundt på turné.

– Vi nyter det virkelig, jeg har med meg et band jeg har spilt med i snart to år, og vi har det veldig gøy på de forskjellige stedene vi spiller. Underveis har vi utvikla en egen intern humor, og så er vi godt fornøyde med konsertene vi gjør.

Soloartisten Max har med seg dette bandet til Tønsberg, og har følgende forklaring på artistnavnet.

– Wolf Gang er navnet på prosjektet mitt, det er jeg som skriver låtene og musikken, men når jeg spiller live har jeg med meg fire musikere.

Tidligere i år varmet Wolf Gang opp for The Killers i Hyde Park, med et publikum på 20.000.

– Jeg har aldri spilt foran et så stort publikum før, men jo flere, jo bedre, mener Max. Stemningen hos folket som møter opp på konserten gir meg mer energi.

Hør hele intervjuet her:
Intervju, Wolf Gang

Wolf Gang er for første gang i Norge og på Slottsfjell. (Foto: Katrine Opdahl, NRK P3)

Max vokste opp i Skottland, og måtte obligatorisk nok være med i et sekkepipeband.

– Jeg spilte trommer, og brukte å marsjere med bandet i kilten min. Den type musikk er både voldsom og følsom, og det påvirker nok måten jeg skriver låter på i dag.

Hør opptaket av Wolf Gang med “Lions in Cages” her:

Wolf Gang – Lions in Cages (Live)

Wolf Gangs neste singel “The King And All Of His Men” her:
Wolf Gang – The King And All Of His Men (Live)

Tags: , , , , ,

Del "Live: Wolf Gang"