Grenis blåbæroverraskelse

0
Skrevet av:
Publisert 11:59 13 July, 2011

Det var en stolt og litt annerledes Øystein Greni som satte seg i intervjuestolen i studio K85 da han nylig gjestet popsalongen. Selv om han har vært på besøk hos oss flere ganger, var det for første gang ikke han Andreas gledet seg mest til å snakke med.  Med seg hadde nemlig Øystein datteren Julia, og sammen hadde de med en liten blåbæroverraskelse.

Øvd mye på forhånd

Det er ikke alltid lett å være en ettertraktet artist midt i festivalsesongen. Flere festivalopptredner+reise+lite søvn = slitasje på stemmebåndet, noe frontfiguren i Big Bang vet mye om.

– Du, jeg er litt hes i dag, så jeg tror ikke jeg får til å synge noe særlig, men jeg tar med en liten overraskelse til dere for det, sa Øystein da jeg ringte han for å høre hvilke sanger han skulle spille for oss i studio.

Inn i studio kom lille Julia som satte seg ved siden av pappaen sin, og fortalte Andreas om hvor lenge de hadde øvd på sangen de skulle til å spille.

–  Ja, det første verset har vi øvd på for lenge siden, men de andre øvde vi på i fjor…

Men er du ikke redd for å glemme teksten da, skyter Andreas inn.

–  Nei, sier Julia, før Øystein forteller at Julia også var med å synge under Miniøya tidligere i sommer, og at det gikk kjempe bra der!

Blåbærsangen

 

juliogø

Blåbærsangen er et resultat av et samarbeid mellom Øystein og Julia, da musikk er en naturlig del av hverdagen deres.

–  Vi var med på reiseradioen i fjor og sang der, og hun fikk masse positiv respons på det, så nå er det blitt en ting vi gjør en gang i blant. Det er kjempe morsomt for meg, og Julia synes det er gøy å være med.

Selv om det er Øystein som er artisten i familien, og skal være den som er oppdatert på musikkfronten, hender det at også Julia introduserer faren for musikk han kanskje ellers ikke ville ha hørt på.

Vi forer hverandre med musikk, det er ganske spennende. Den kuleste sangen Julia har spilt for meg må være “Bad Romance” med Lady Gaga.

Ahh, så den spilte du for Pappa, Julia?

– Nei, jeg kan den jo ikke (Duuuh, Andreas…)

Ahh,så du spilte den på Cd? Eller kanskje iPod?

– Nei, jeg har Iphone (!)

Hør hele intervjuet her:

juliaogø1

Tags: , , ,

Del "Grenis blåbæroverraskelse"