”California” – Verste sangen EVER!

0
Skrevet av:
Publisert 12:45 12 July, 2011

 

Datarock var på besøk i popsalongen, og kunne blant annet dele at de i løpet av fire måneder har spilt over 50 konserter i 9 land. Mange av dem i Sør-Amerika.

 –  Vi var på festival i går… Er det Langøen, eller Langøyene det heter?

 Det heter Langøen, hvis du er fra Oslo vest, sier Andreas. 

–  Haha, da sier vi Langøen da, sa vestlendingene, da de skulle fortelle om elektronikafestivalen de hadde spilt på dagen før.

Liker å være DJ

Det hender ofte at gutta blir booket inn på festivaler for å levere i form av Dj-sett, noe som andre Dj’er ikke alltid er så keene på.

–   De andre djene synes det er litt teit at vi spiller Datarock låter når vi dj’er, men det er rett og slett en del av pakken. Sånn er det bare. I tillegg synger vi oppå våre egne låter, hahaha.

Datarock1

50 konserter i 9 land

 Siden mars i år, har Datarock vært på en omfattende turne rundt omkring Sør-Amerika, og det er ingen tvil om at de har kost seg på turnè, for når Andreas spør om hvor de likte seg best sliter de litt med å svare…

–  Njaa, kanskje Brasil? Eller vent’a, kanskje det var Chile?

Ut i fra historiene de forteller, virker det som om de fikk mest ut av tiden de brukte i Santiago de Chile. Der klarte de nemlig å koke sammen en musikkvideo til ”California” på 24 timer. Kudos.

datarock2

Hvordan er det å være tilbake da? Gjør dere som Metallica og sjekker inn på et hotell for å komme ”ned” fra turnèlivet?

– Faen as! Det er helt motsatt! Kjerringen ber oss om å gå ut med søpla, også må vi ta oss av kidsa etterpå…

Det er med andre ord ingen superstar livsstil som venter gutta når de kommer hjem fra turnèlivet.

”California sucks dude” 

Mangel på oppmerksomheten hjemme, tar de igjen i utlandet, særlig når den amerikanske avisen LA weekly bestemmer seg for å ”rive i stykker” sangen ”California”, og kårer den til den dårligste sangen om solskinnsstaten ”ever written”. Ouch! Eller?

datarock3

Slik ser den nye singelen til Datarock ut. Fancy huh?

Del "”California” – Verste sangen EVER!"