Vinn P3-campingvogn på Slottsfjell!

Vinn P3-campingvogn på Slottsfjell!

108
Skrevet av:
Publisert 23:15 19 June, 2011

Slottsfjellfestivalen går av stabelen mellom 14. og 17. Juli i Tønsberg og Popsalongen kommer selvsagt til å være på plass for å sende live. Passene til festivalen er allerede revet bort og byens hoteller fullbooket av festivalgjengere som vil få med seg blant annet Biffy Clyro, Kaizers Orchestra, Crystal Castles, MadCon, John Olav Nilsen & Gjengen, Grinderman, Røyksopp og Gallows.

Har du ikke fått tak i pass sier du? Glemt at du trenger et sted å bo? Heldigvis har vi i popsalongen løsningen for deg, og vel så det. For hva er vel bedre enn å bo i en helt egen P3- campingvogn på selve festivalområdet med to venner?For første gang i historien lar Slottsfjell noen få lov til å bo på selve området under festivalen og spesifikasjonene, i god reisekatalog-ånd, ser slik ut:

Tønsbergs flotteste campingvogn ligger på fjellet i Tønsberg by. Herlig hage med basseng, gratis solstoler og parasoller. Campingvognen har All Inclusive, så nedkjølt drikke, mat og grill følger med vogna. Du har fantastisk utsikt fra hagen over indre havn og panoramautsikt over Norges eldste by. Fra hagen vil du også ha full oversikt over hva som skjer på Kastellscenen. Det vil være høy musikk og feststemte mennesker, noe som kan virke forstyrrende hvis du ikke liker band som Mogwai, Two Door Cinema Club eller Deerhunter. Er du glad i musikk og hyggelige mennesker, så er derimot P3-vogna stedet for deg.

Rom
Romslig juniorsuiter med mulighet for to personer og et enkeltrom. Ingen rom har TV eller telefon. Trådløst Internett, egen laptop kreves. Deponering mot avgift hos dørvakta. WC (dusj på Slottsfjellskolen). Ingen rengjøring under oppholdet.

Måltider
Frokost, middag og et fornuftig antall drikke enheter er inkludert. Dagens avis vil også bli levert på døra hver morgen.

Det eneste du trenger å gjøre for at du og dine utvalgte skal få et festivalopphold dere aldri glemmer i vår campingvogn er å sende inn en kort begrunnelse på hvorfor nettopp du eller dere fortjener å vinne! Begrunnelsen poster du i kommentarfeltet under eller du sender den på sms til 1987 med kodeord P3 i Popsalongens sendetid (mellom 13.00 og 16.00) hver dag. Vinnerne trekkes i vår sending fredag 24 juni.

Lykke til og måtte den beste begunnelsen vinne!

Del "Vinn P3-campingvogn på Slottsfjell!"